Excelsior '31 JO13-1 - Blauw Wit '34 JO13-1

Blauw Wit '34 JO13-1

2e divisie D

28 september 2019 9:45

Zaterdagmorgen 28 september reden twee busjes met spelers om 7.15 richting Rijssen.

Op naar de eerste uitwedstrijd van de competitie van de jo13-1! Aan het begin van de wedstrijd op het prachtige terrein van Excelsior '31 vielen de jongens van Excelsior meteen aan. Een doorgebroken speler komt recht op de keeper af. Deze komt mooi uit waardoor de aanvaller geen goed schot op het doel kon maken. Hierna vallen de jongens van BW meteen zelf aan, maar helaas werd deze aanval afgeslagen door de rode jongens uit Rijssen.
Zo gaan de aanvallen over en weer, met een mooie aanval van de spitsen van Blauwwit die jammergenoeg gepakt wordt. Naarmate de wedstrijd vordert worden de jongens van Blauwwit steeds iets sterker, maar voor de rust valt er geen doelpunt. Na de rust blijft BW net iets sterker dan de tegenstander. Dan loopt een van de flankspelers vrij, kan in de aanval en krijgt vervolgens een corner mee. Deze corner levert een ingooi van BW op en nog een.
Vervolgens kan er een vrije trap worden genomen en valt er een doelpunt! 0-1 voor BW. Nu moeten de jongens stand zien te houden, maar de aandacht verslapt toch iets en de rode jongens uit Rijssen worden sterker en sterker... Waarna de laatste 5 minuten toch nog een doelpunt valt. 1-1. De jongens proberen nog terug te komen, maar de wedstrijd is te kort om nog iets te kunnen doen aan deze stand.
Jammer dat de jongens niet met drie punten naar huis gingen, maar het goede spel biedt genoeg voor het nog prille seizoen...