Blauw Wit '34 Voetballen op de Eilanden - Blauw Wit '34

Blauw Wit '34 Voetballen op de Eilanden

Blauw Wit '34 Voetballen op de Eilanden

Voor het vervoer van spelers bij uitwedstrijden op de eilanden kent Blauw Wit ’34 een regeling voor het declareren van de reiskosten. Hieronder de regels en voorwaarden waaraan moet worden voldaan.

Op onderstaande websites staat de informatie die je nodig heeft: Ameland : www.wpd.nl Wagenborg passagiersdiensten
Terschelling: www.rederij-doeksen.nl 
Aan de hand van deze websites kun je uitrekenen wat de overtocht gaat kosten. Let hierbij op de groepskorting.

Op de sites staan ook de vaartijden heen en terug.

Wie komen in aanmerking voor het declareren van de kosten:
 E- en F-pupillen: aantal spelers met 3 begeleiders
 D-pupillen: aantal spelers met 5 begeleiders
 A-, B- en C-junioren: aantal spelers met 5 begeleiders


Wanneer er meer begeleiders meegaan is dit voor eigen rekening. Welke kosten komen voor declaratie in aanmerking: Bootkaartjes (rekening houden met de groepskorting), buskosten, parkeerkosten voor de auto’s van de begeleiders. De auto’s gaan niet mee naar het eiland. Pupillen en junioren op patat en 1 maal drinken trakteren. De reiskosten naar de veerhaven worden niet vergoed. Voor deze kosten moeten de bonnen worden bewaard om te kunnen declareren. Zonder bonnen is declareren niet mogelijk.

Alleen het declaratieformulier dat op de website staat wordt in behandeling genomen. Dit formulier kan ingeleverd worden in het postvak van de penningmeester van de jeugdcommissie in de commissiekamer. Declaratieformulieren dienen uiterlijk twee weken volgend op de wedstrijd te zijn ingeleverd. Formulieren die later dan twee weken na de speeldatum zijn ingeleverd komen niet meer voor vergoeding in aanmerking.

Aan de hand van bovenstaande berekeningen is het mogelijk per e-mail een voorschot aan te vragen bij de penningmeester van de jeugdcommissie.

Hier vindt u het declaratieformulier. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!