Blauw Wit '34 Nieuws Berichten

Blauw Wit '34 Nieuws Berichten

Fotoverslag zo. 27-11-'22 BijzondereEredivisie wedstrijden van onze junioren in het SC Cambuurstadion:

Gisteren, 1 december 16:45  Ook nu weer was Daphne Kramp actief voor ons om dit prachtige fotoverslag te realiseren: https://www.framedbyd.com/ Met dank aan CambuurVerbindt. Voor meer foto's van Daphne: https://framedbyd.pixieset.com/bijzondereeredivisiecambu.../


Ho, Ho, Ho, Het-is-bijna-Kerst Borrel

27 november 14:30  Nog 1 keer de mooiste goal, grootste blunder of mooiste actie bespreken, of de topscorer van 2022 in het zonnetje zetten? Of gewoon gezellig als team het jaar afsluiten buiten het veld, voor we allemaal de Kerst en Oud en Nieuw periode ingaan? meer »


Vriendschappelijk potje G junioren in Steenwijkerwold:

26 november 20:00  Vandaag, za. 26-11-'22 zijn junioren van G1 en G2 afgereisd naar Steenwijkerwold om daar een gezelig vriendschappelijk potje te spelen met het kipverse G team van https://m.facebook.com/svSteenwijkerwold/ Foto: Engbert Boneschansker.


Zondag 27-11-'22, speelronde 5 van de BijzondereEredivisie bij SC Cambuur:

24 november 13:45   Onze junioren spelen thuis in het Cambuur stadion. Vanaf 11.30 uur laten zij zich graag massaal toejuichen door het natuurlijk voltallig toegestroomde publiek in hun eerste wedstrijd tegen het team van SC Heerenveen.meer »


Hoog bezoek tijdens de pupillen training vandaag woensdag 23-11-'22:-

23 november 21:15  En daar was hij dan met zijn knecht. Piet wilde nog even een balletje trappen maar Sinterklaas maande hem tot actie en een ieder verliet weltevreden het veld met een heerlijke chocoladeletter.


Even voorstellen : " De JO10-7 "

16 november 15:00  Sinds vorig jaar zijn wij een team,JO10-7 waarbij alle jongens en meiden nieuw gestart zijn op voetbal, dit seizoen zijn er wijzigingen in geweest en hebben we er 3 nieuwe fanatieke spelers bij gekregen. De eerste periode hebben we erg moeten wennen aan elkaar en het met elkaar spelen van wedstrijden. We verloren helaas een aantal wedstijden maar afgelopen zaterdag hebben we een mooie winst gepakt van 5-10 in Opeinde. Na elke goal volgde er een vreugde dansmove. Dit gaf het team weer moed om de volgende wedstrijden aan te gaan.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!