Aanmelden - Blauw Wit '34

Aanmelden

Aanmelden

Aanmeldingsformulier nieuwe leden

Welkom als lid van C.V.V. Blauw Wit '34. Hieronder kun je de gegevens invullen voor wie het lidmaatschap bestemd is (b.v. voor jezelf of voor je kind). Let op: Dit is een officiële aanmelding als lid. Wil je informatie of een proeftraining? Gebruik hiervoor het contactformulier.

b.v. van der

Geen streepjes of spaties tussen de cijfers dus 058123456789
Bij invullen e-mailadres wordt dit formulier, nadat dit volledig is ingevuld, naar het hier ingevulde e-mailadres gestuurd
Wij hebben deze foto nodig voor digitale spelerspas en voor onze ledenadministratie. Verplicht toevoegen bij een leeftijd van 10 jaar en ouder. Dit mag ook een selfie zijn maar dan moet het wel op een pasfoto lijken.
Kies bestandWijzigVerwijder
Vragen met betrekking tot de legitimatie zijn alleen van toepassing voor personen van 16 jaar of ouderGraag een kopie van legitimatie toevoegen.
Kies bestandWijzigVerwijder

Indien deze vraag met “JA” beantwoord, dan kom je automatisch in een overschrijvingsprocedure terecht. Blauw Wit’34 meld je aan bij de KNVB. De KNVB neemt contact op met je vorige vereniging om toestemming te geven. Indien “akkoord” is de overschrijving klaar. Op A-niveau is het mogelijk dat aanvullende informatie noodzakelijk is. De ledenadministratie van Blauw Wit’34 neemt dan contact met je op.
Kies bestandWijzigVerwijder
Als je vorige vraag met 'Ja' hebt ingevuld dan vereniging noemen. Heb je bij vorige vraag 'Nee' beantwoordt, kun je deze vraag overslaan
Ondertekende gaat akkoord dat C.V.V. Blauw Wit '34 de contributie incasseert. Met het akkoord geven van dit formulier machtig je C.V.V. Blauw Wit '34 de contributie, kledingbijdrage en eventuele boetes van de KNVB af te schrijven van het door jou opgegeven IBAN rekeningnummerHoe leuk is het als uw bedrijfsnaam op het shirt van uw zoon of dochter staat? Of het logo van uw bedrijf langs het veld en via de social media van Blauw Wit '34 te zien is. Wij zijn een bloeiende vereniging met een groot (lokaal) bereik en mooie faciliteiten voor jong en oud. Dit willen we graag behouden en waar mogelijk verbeteren. Hiervoor hebben we de hulp van sponsoren nodig. Wanneer u aangeeft interesse te hebben wordt er geheel vrijblijvend contact met u opgenomen om de mogelijkheden door te nemen.

Door het vakje 'Ja' aan te vinken geef ik aan dat ik akkoord ga en dat alle bovenstaande vragen naar waarheid zijn ingevuld.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!