Blauw Wit '34 Zaal Informatie

Blauw Wit '34 Zaal Informatie

Zaalvoetbal bij Blauw Wit '34

De zaalvoetbalafdeling van Blauw Wit '34 bestaat op dit moment uit 17 herenteams en 1 damesteam. Het 1e herenteam komt uit in de Topklasse. Het 2e tot en met het 7e team komen uit in de 1e, 2e en 3e klasse. De overige teams spelen in de 4e klasse. daarbij is het nog zo geregeld dat er 7 van die teams uitkomen in dezelfde 4e klasse. Het grote voordeel hiervan is dat 6 van de uitwedstrijden ook in de Wiardahal worden gespeeld (minder reistijd/-kosten en lekker in de eigen kantine nazitten).

Speelavonden:
De thuiswedstrijden worden gespeeld op woensdag en donderdag van 19:00 - 23:00 uur in de Wiardahal, onderdeel van sportcomplex “Sportpark Wiarda”.

Trainingsfaciliteiten: Maandagavond trainingsavond:
De dames trainen op maandagavond van 19:00 uur tot 20.30
De heren ‘rest-senioren’ trainen in 2 groepen op maandagavond van 20:30 uur en 22:00 uur. Aan het begin van het seizoen zijn alle leden geïnformeerd over de verdeling van de teams over de trainingsuren. Desgewenst kan deze informatie nog worden opgevraagd bij de zaalcommissie. Voor de contactgegevens van de commissie zie op onze site bij Blauw Wit '34 > Wie doet wat.

Commissie zaalvoetbal

De huishoudelijke zaken van het zaalvoetbal worden geregeld door de zaalvoetbalcommissie. Zij vormt de link tussen het clubbestuur en de zaalvoetballers. Bestuurslid Willem Westerbeek is de contactpersoon voor de zaalcommissie.

Namens de zaalvoetballers is er per team een contactpersoon actief. Voor contact met de zaalvoetbal commissie klik hier.

De commissie is verantwoordelijk voor de organisatie en het faciliteren van het zaalvoetbal. Zij zorgen er voor dat er ballen zijn, dat er ruimte is in de zaal voor het spelen van de competitiewedstrijden en dat er getraind kan worden. Maar ook dat voetbal- en scheidsrechterszaken worden kortgesloten met de KNVB.

Voor de zaalvoetbal commissie klik hier.

Dames gezocht


 Gezocht!!
     Voetbalsters 
    …die ons dames zaalteam willen versterken…

                Maandag trainen tussen 19:00 en 20:00
    Doordeweeks wedstrijden
    Gezellig team

    C.v.v. Blauw wit ’34 
    Sportpark ‘Wiarda’
    Ublingaplantage 4, Leeuwarden

    Meer info? Ga naar Contact en stel een vraag.
    Of kom gewoon op maandag langs!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!