Blauw Wit '34 Zaal Informatie - Blauw Wit '34

Blauw Wit '34 Zaal Informatie

Blauw Wit '34 Zaal Informatie

Zaalvoetbal bij Blauw Wit '34

De zaalvoetbalafdeling van Blauw Wit ’34 bestaat op dit moment uit 9 herenteams. Waarvan het hoogst spelende team uitkomt in de 2de klasse. De meeste teams van Blauw Wit ’34 komen uit in dezelfde 4de klasse.

Speelavonden:
De thuiswedstrijden worden gespeeld op woensdag en donderdag tussen 19:00 - 23:00 uur in de Wiardahal, onderdeel van sportcomplex “Sportpark Wiarda”.

Maandagavond trainingsavond:
Alle teams hebben de gelegenheid op maandagavond van 19:30 tot 21:00uur op een vrijblijvende manier te voetballen. Met alle aanwezigen van die avond worden gemixte teams gemaakt om op die manier wedstrijdjes tegen elkaar te spelen.

Kennis maken?
Zie jij het wel zitten om bij ons te komen zaalvoetballen? Wat leuk! Je mag sowieso twee keer gratis en vrijblijvend op maandagavond langskomen om kennis te maken met de verschillende leden en natuurlijk een balletje te trappen.

Aanmelding voor de maandagavond, of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Coördinator Zaalvoetbal
coordinatorzaalvoetbal@blauwwit34.nl

Wil je direct lid worden?
Dat kan natuurlijk ook! Alvast welkom!
Lid worden kan middels de onderstaande link:
https://www.blauwwit34.nl/197/lidworden/

Commissie zaalvoetbal
De huishoudelijke zaken van het zaalvoetbal worden geregeld door de zaalvoetbalcommissie. Zij vormt de link tussen het clubbestuur en de zaalvoetballers.

De commissie is verantwoordelijk voor de organisatie en het faciliteren van het zaalvoetbal. Zij zorgen er voor dat er ballen zijn, dat er ruimte is in de zaal voor het spelen van de competitiewedstrijden en dat er getraind kan worden. Maar ook dat voetbal- en scheidsrechterszaken worden kortgesloten met de KNVB.

Wil je graag iets bespreken met de commissie? Dan kan dat uiteraard! Bespreek dit met jouw aanvoerder, of neem contact met ons op:

Contact over algemene zaken:
zaalvoetbalcssie@blauwwit34.nl

Contact over wedstrijd gerelateerde zaken:
wedstrijdsecretariszaal@blauwwit34.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!