Blauw Wit '34 Sponsor Worden - Blauw Wit '34

Blauw Wit '34 Sponsor Worden

Blauw Wit '34 Sponsor Worden

Commissie Commerciele Zaken
Als Commerciële Zaken zijn wij de schakel tussen het bedrijfsleven en de vereniging c.v.v. Blauw Wit ’34. Ruim honderd bedrijven steunen onze vereniging op verschillende wijze. Onderstaand wordt nader ingegaan op de verschillende sponsormogelijkheden. Daarnaast worden diverse activiteiten die wij als commissie voor bedrijven organiseren nader toegelicht.

Sponsorvormen
Onderstaand treft u de verschillende sponsormogelijkheden aan:

  • Hoofdsponsor
  • Maatschappelijk sponsor
  • Subsponsor
  • Zakenclublid
  • Shirtsponsor
  • Reclamebord of Reclamedoek
  • Adverteerder banner website
  • Adverteerder programmaboekje
  • Zaalvoetbal

Uiteraard verschillen de bedragen die voor de verschillende sponsorvormen gevraagd worden. In bijgaande pdf treft u nadere informatie aan over de sponsorvormen, onze tegenprestatie en de sponsorbedragen.

Iedere sponsor krijgt aan het begin van het seizoen twee seizoenkaarten en het programma toegestuurd. Deze kaarten geven recht op gratis toegang voor de thuiswedstrijden van ons eerste elftal.

Activiteiten 
Daarnaast organiseren wij verschillende activiteiten voor alle sponsoren.
Allereerst organiseren wij regelmatig een sponsoravond met een zeer interessante spreker. Zo hebben wij onder andere de Foppe de Haan, Toon Gerbrands en Riemer van der Velde als gastsprekers mogen ontvangen. Uiteraard bent u als sponsor van harte welkom om deze avond aanwezig te zijn. Tevens mag u altijd een introducee meenemen.

Ook wordt er jaarlijks in januari een volleybaltoernooi voor alle leden en sponsoren georganiseerd. Hierbij kunt u met uw personeel meedoen aan dit evenement wat al meer dan 25 jaar door onze vereniging mogelijk gemaakt wordt!

De sponsorcup is een felbegeerde beker waar jaarlijks om gestreden wordt door de Zakenclubleden. Tijdens een onderling voetbaltoernooi, waarbij op halve velden gespeeld wordt, spelen de leden onderling tegen elkaar. Na afloop zorgt de club altijd voor een heerlijke BBQ voor alle deelnemers. Ook bij dit evenement worden sportiviteit, gezelligheid en netwerken gecombineerd!

Klik hier voor verschillende sponsor mogelijkheden.

Commissieleden
Voor meer informatie over sponsormogelijkheden en tarieven kunt u contact opnemen met één van commissieleden (klik hier voor de commissieleden) of via e-mail: commercielezaken@blauwwit34.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!