Welkom Vrijwilliger - Blauw Wit '34

Welkom Vrijwilliger

Welkom Vrijwilliger

Welkom nieuwe vrijwilliger

C.v.v. Blauw Wit ’34 is een voetbalvereniging met zo’n 1.200 leden, waarvan circa 670 jeugdleden. Verder biedt onze vereniging bijna alle variaties op de voetbalsport aan dus  veldvoetbal voor heren, vrouwen, meisjes en jongens en G-voetbal maar ook zaalvoetbal voor heren en vrouwen. 

De vereniging organiseert veel, ook naast het voetbal en dat kan niet zonder de actieve bijdrage van vrijwilligers. Momenteel zijn dat er een kleine 200, maar dat is helaas nog niet voldoende. Doorlopend zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (leden, ouders e.d.) die ons dagelijks willen helpen bij het draaiende houden van deze mooie vereniging. Dit kan zijn voor een paar uur per maand tot een dagelijkse of wekelijkse taak. Alle handjes en uurtjes helpen ons enorm!

Wij kunnen bijvoorbeeld doorlopend extra hulp gebruiken als scheidsrechter, ondersteuning in de bar, binnen diverse commissies en oproepkrachten voor evenementen en tijdelijke vervanging bij bijvoorbeeld ziekte of vakantie. 

Blauw Wit ’34 is een vereniging waarin we met zijn allen, in een gemoedelijke sfeer, met respect naar elkaar een doel nastreven. Dat is dat er in het weekend van jong tot oud gevoetbald kan worden. Het is fantastisch om te zien hoeveel plezier en lol er dan gemaakt wordt. Word(t) je (kind) lid van onze club dan is de ongeschreven regel dat je vrijwilligerswerk verricht. Jij wilt toch ook graag dat de kantine open kan, de boxen schoon zijn, de velden er netjes bij liggen en er scheidsrechters zijn zodat er gesport kan worden?

Kijk onder vacatures welke vrijwilligerstaken er (urgent) vervuld moeten worden. Wil je samen met iemand een rol delen, ken je iemand die graag zou willen helpen of wil je een extra taak op je nemen? Meld je dan aan via vrijwilligerszaken@blauwwit34.nl of via deze link en we gaan het samen regelen.

Weet je niet wat je wilt of spreken deze vacatures je net niet aan? Ook dan zien we graag je aanmelding binnenkomen en we gaan samen met je op zoek naar de beste plek voor jou als vrijwilliger.

Blijf niet langs de lijn staan, maar kom in actie en help ons. Zonder vrijwilligers immers geen amateur voetbal!

Alvast bedankt voor je aanmelding,

Commissie Vrijwilligerszaken, namens het bestuur, alle leden en vrijwilligers van Blauw Wit ‘34

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!