Blauw Wit '34 Friends of Stars In Their Eyes Nieuws

Blauw Wit '34 Friends of Stars In Their Eyes Nieuws

Fotoverslag zo. 27-11-'22 BijzondereEredivisie wedstrijden van onze junioren in het SC Cambuurstadion:

Gisteren, 1 december 16:45  Ook nu weer was Daphne Kramp actief voor ons om dit prachtige fotoverslag te realiseren: https://www.framedbyd.com/ Met dank aan CambuurVerbindt. Voor meer foto's van Daphne: https://framedbyd.pixieset.com/bijzondereeredivisiecambu.../


Vriendschappelijk potje G junioren in Steenwijkerwold:

26 november 20:00  Vandaag, za. 26-11-'22 zijn junioren van G1 en G2 afgereisd naar Steenwijkerwold om daar een gezelig vriendschappelijk potje te spelen met het kipverse G team van https://m.facebook.com/svSteenwijkerwold/ Foto: Engbert Boneschansker.


Zondag 27-11-'22, speelronde 5 van de BijzondereEredivisie bij SC Cambuur:

24 november 13:45   Onze junioren spelen thuis in het Cambuur stadion. Vanaf 11.30 uur laten zij zich graag massaal toejuichen door het natuurlijk voltallig toegestroomde publiek in hun eerste wedstrijd tegen het team van SC Heerenveen.meer »


Hoog bezoek tijdens de pupillen training vandaag woensdag 23-11-'22:-

23 november 21:15  En daar was hij dan met zijn knecht. Piet wilde nog even een balletje trappen maar Sinterklaas maande hem tot actie en een ieder verliet weltevreden het veld met een heerlijke chocoladeletter.


Fotoverslag van de penaltyshoot bij #HeeCam van Jeroen Zwanenburg, zo. 13-11-'22.

13 november 19:30  Vanmiddag, zondag 13-11-'22 in de rust van de Fryske Derby #HeeCam schieten onze SC Cambuur junior BijzondereEredivisie -spelers penalty. Tezamen met de Bijzondere Eredivisionisten van het team van SC Heerenveen wordt er geschoten op Heero mascotte van SC Heerenveen.meer »


Zondag 30-10-'22, speelronde 3 van de #BijzondereEredivisie in Rotterdam met ons Cambuurteam van Cambuurverbindt:

27 oktober 17:45  Afgelopen woensdag werd er onder begeleiding van stagiairs van ROC Friese Poort op de velden van Blauw Wit '34 nog een stevig potje getraind met de junioren van het Cambuurteam om komende zondag beslagen ten ijs op de velden van Excelsior Rotterdam te verschijnen. De dames en heren treden dan in het veld met de teams van Excelsior Rotterdam, VVV-Venlo, FC Emmen en ADO Den Haag. Om 8.15 vertrekt het team met begeleiders onder aanvoering van teammanager Karst Zwanenburg vanaf Blauw Wit met de Cambuur bus.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!