Blauw Wit '34 Friends of Stars In Their Eyes Nieuws

Blauw Wit '34 Friends of Stars In Their Eyes Nieuws

Vanaf zaterdag 18-09-'21 starten wij bij het G-voetbal met 4 teams in de KNVB competitie.

15 september 16:00  Op de Homepagina van onze club https://www.blauwwit34.nl/ kunt u voor uw smartphone de voetbalassist app downloaden en onder instellingen uw favorite teams activeren. Zo blijft u op de hoogte van wanneer en waar er wedstrijden worden gespeeld, kunt u de teaminformatie bekijken, de standen raadplegen en kunt u achteraf de verslagen lezen. Ook kunt u inloggen op de site https://www.voetbal.nl/profiel/teams Wat betreft onze jongsten bij Blauw Wit '34, de pupillen, die spelen onderling georganiseerde wedstrijdjes. De leiding houdt u daarvan op de hoogte.


SC Cambuur en Blauw Wit '34 doen mee aan de Bijzondere Eredivisie.

13 september 16:15  SC Cambuur gaat vanaf dit seizoen met een G-team meedoen aan de Bijzondere Eredivisie. En Blauw Wit '34 doet mee. Het is voor onze G-junioren een prachtige manier om hun talenten te laten zien bij een echte profclub. De Bijzondere Eredivisie is een competitie voor G-teams van profclubs uit de eredivisie. Nu SC Cambuur gepromoveerd is, wil men daar natuurlijk aan mee doen. In de Bijzondere Eredivisie spelen G-teams van profclubs tegen elkaar. De wedstrijden zijn op vijf zondagen gedurende het eredivisie seizoen. SC Cambuur heeft Blauw Wit '34 gevraagd om samen met hen het G-team samen te stellen. Alle G-junioren doen daarom mee en spelen 2 of 3 keer per seizoen voor SC Cambuur. De Bijzondere Eredivisie komt naast de eigen G-competitie van onze club. Blauw Wit '34 en SC Cambuur vervullen naast het voetbal ook een maatschappelijke rol. Het G-team van SC Cambuur wordt gerealiseerd door Cambuur Verbindt. Op de onlangs gehouden ouderavond werden de ouders/verzorgers van onze junioren hierover uitvoerig geïnformeerd waarbij ook partner ROC Friese Poort aanwezig was.


Team foto's 11e editie Stars-voetbaldagen !

23 augustus 8:30  Team foto's 11e editie Stars-voetbaldagen ! meer »


Ook 11e editie Stars-voetbaldagen zeer succesvol verlopen!

23 augustus 8:15  Op 17 en 18 augustus werden er wederom Stars in their Eyes-voetbaldagen bij Blauw Wit ’34 georganiseerd. Maar liefst 90 jongens en meisjes hadden zich aangemeld voor dit evenement. meer »


In de Rubriek "G-Commissie-stelt-zich voor" hier ons vierde lid Linianne van Rijs:

7 april 14:15  Ik ben Linianne van Rijs. Ik ben de moeder van Thijmen hij is 12 jaar en sinds 2015 voetbalt hij bij Blauw Wit '34 het Gteam. Thijmen is onze oudste van 3 kinderen. Vijf jaar geleden ben ik gevraagd om bij de g- commissie te komen. Om hier mee te denken over de zaken rond het g voetbal. Het was voor ons als ouders eerst een drempel om te kiezen voor het g voetbal, maar wat een fijne sfeer op het veld en naast het veld. Bij wedstrijden en toernooitjes zie je de kinderen genieten en plezier hebben. Langs de lijn enthousiaste ouders die alle kinderen aanmoedigen op een positieve manier. Zo jammer dat door de coronatijd we dit moeten missen. En hopelijk volgend seizoen weer wat meer langs de lijn kunnen staan bij wedstrijden. Maar ook dat er wat meer teams zullen zijn in Friesland voor kinderen in deze leeftijd, zodat er wat meer wedstrijden gespeeld kunnen worden.meer »


Inschrijven Stars in their Eyes Voetbalkamp!

3 april 15:30  Datum 21 en 22 augustus 2019meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!