Blauw Wit '34 Friends of Stars In Their Eyes Nieuws

Blauw Wit '34 Friends of Stars In Their Eyes Nieuws

Woensdag 22-12-'21 de laatste training voor de kerstvakantie van onze pupillen en junioren.

23 december 14:45  Woensdag 22-12-'21 de laatste training voor de kerstvakantie van onze pupillen en junioren. Onder leiding van een heus team stagiairs van ROC Friese Poort ( Laura, Wouter, Hessel, Jorn) en NHL Stenden ( Daan en Jens) werd de kou weerstaan door deze die-hards en werd er met volle inzet getraind en plezier beleeft. Wij van G-Voetbal Blauw Wit '34 wensen alle kinderen en hun ouders/ begeleiders en verder alle vrijwilligers fijne kerstdagen en een mooi, gezond en sportief 2022. Foto's: Jaap Spiekermeer »


Senioren G2 kampioen najaarscompetitie.

19 december 14:30  Vandaag dan alweer de laatste wedstrijd van de najaarscompititie. Mochten we deze wedstrijd winnen dan zijn we ook nog eens kampioen! Geen Richtje,Sander, en Dani. Een domper dat ze er niet bij kunnen zijn. Gastspelers vandaag zijn Stefan en Benjamin. De eerste helft was het eigenlijk één richtingsverkeer richting de goal van kids United. Maar daar stond een hele goede keeper op goal die met soms de vreemdste reddingen zijn doel schoon hield. Toch wist Benjamin de 1-0 te scoren. En vlak voor rust wist Vincent de 2-0 te maken. Wat wederom opviel was het prima overspelen en het elkaar helpen en coachen. Na een verkwikkende beker limonade ging het de tweede helft verder waar we in de eerste helft waren gestopt. Kans op kans voor onder andere Mark,Willem,en Ferdy. Maar hij wil er maar niet in. Toch viel de 3-0 Door een doelpunt van Vincent. En daarmee was de ban gebroken. Aan het eind van de wedstrijd stond er een 6-1eindstand op het bord. De laatste 3 doelpunten werden ook door Vincent gescoord. Groot feest na het laatste fluitsignaal. We zijn kampioen!! In de kantine hebben we Het kampioen zijn nog even flink gevierd. Complimenten voor onze voorzitter Henk die zorgde voor Gebak en Drankjes. Op naar een net zo succesvol tweede seizoenshelft. Maar voor nu namens leiders Peter en Tony een fijne kerst en een gezond 2022!!


De mannen van Zwanenburg, bijzondere #bijzondereeredivisionisten van SC Cambuur

14 december 15:15  In het kader van de Bijzondere Eredivisie van SC Cambuur hier een prachtig portret van de broers Karst en Herre.meer »


Training Bijzondere Eredivisie team, zo 14-11-'21.

15 november 13:45  En wat wil je als je speelt in het Bijzondere Eredivisie team van SC Cambuur Leeuwarden 💛💙, dan moet er getraind en getraind worden. Zie hier het fotoverslag van Daphne Kramp, afgelopen zondag 14-11-'21 in het Cambuurstadion geschoten. meer »


Zondag 07-11-'21 gaat voor onze junioren de tweede ronde in van de BijzondereEredivisie.

5 november 13:45  Zondag 07-11-'21 gaat voor onze junioren de tweede ronde in van de BijzondereEredivisie. De dames en heren spelen twee wedstrijden uit in Utrecht. 14.45 uur @SCCambuurLwd - @AFCAjax 15.30 uur @fcutrecht – @SCCambuurLwd


Junioren G trappen af als Cambuurs Bijzondere Eredivisionisten in stadion de Vijverberg in Doetinchem.

28 september 11:45  Na een prachtige presentatie in de Bijzondere Eredivisie van de junioren JG1 en JG2 op donderdag 23-09-'21 in het Cambuurstadion reisden onze Cambuur eredivisionisten zondag 26-09-'21 al met de spelersbus af naar Doetinchem. Hier werden in het stadion de Vijverberg van de Graafschap de eerste wedstrijden gespeeld. Een vrij gelijkspel werd er gespeeld met VVV.Venlo, 2-2 en tegen FC Emmen was de eindstand 1-5. Alom een prachtige start voor ons gerealiseerd door CambuurVerbindt in samenwerking met ROC de Friese Poort. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!