Blauw Wit '34 Friends of Stars In Their Eyes Nieuws

Blauw Wit '34 Friends of Stars In Their Eyes Nieuws

In de Rubriek "G-Commissie-stelt-zich voor" hier ons vierde lid Linianne van Rijs:

7 april 14:15  Ik ben Linianne van Rijs. Ik ben de moeder van Thijmen hij is 12 jaar en sinds 2015 voetbalt hij bij Blauw Wit '34 het Gteam. Thijmen is onze oudste van 3 kinderen. Vijf jaar geleden ben ik gevraagd om bij de g- commissie te komen. Om hier mee te denken over de zaken rond het g voetbal. Het was voor ons als ouders eerst een drempel om te kiezen voor het g voetbal, maar wat een fijne sfeer op het veld en naast het veld. Bij wedstrijden en toernooitjes zie je de kinderen genieten en plezier hebben. Langs de lijn enthousiaste ouders die alle kinderen aanmoedigen op een positieve manier. Zo jammer dat door de coronatijd we dit moeten missen. En hopelijk volgend seizoen weer wat meer langs de lijn kunnen staan bij wedstrijden. Maar ook dat er wat meer teams zullen zijn in Friesland voor kinderen in deze leeftijd, zodat er wat meer wedstrijden gespeeld kunnen worden.meer »


Inschrijven Stars in their Eyes Voetbalkamp!

3 april 15:30  Datum 21 en 22 augustus 2019meer »


Minutenactie nog maar 10 minuten te koop!

24 september 14:00  Beste Blauwwitters, Zoals eerder gepubliceerd wordt er ook dit seizoen rondom de thuiswedstrijden van ons eerste weer een “minutenaktie” georganiseerd. Opbrengst voor het goede doel: de stichting Friends of Stars in their Eyes. Zie bijlage voor bijzonderheden. meer »


9e Stars in their Eyes Voetbaldagen weer groot succes!

3 september 12:30  Afgelopen woensdag 29 en donderdag 30 augustus werden alweer voor de 9e keer de Stars in their Eyes Voetbaldagen georganiseerd. meer »


Brunch voor 60+ leden

5 april 16:15  Zondag 22 april organiseren wij weer een brunch voor onze leden ouder dan 60 jaar. De uitnodigingen worden deze week verstuurd. Wij hopen weer vele Blauw Witters te mogen verwelkomen! Vriendelijke groet, Rudy


Start aanleg nieuwe kunstgras velden.

15 juli 20:00  Deze week zijn ze begonnen.....En wanneer is het klaar...meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!