Blauw Wit '34 G-Voetbal Nieuws

Blauw Wit '34 G-Voetbal Nieuws

Meet & Greet bijeenkomst maandag 19-09-'22:

Gisteren, 26 september 13:15  In een gezellige informele sfeer werd afgelopen maandag 19 september de aftrap gegeven voor een nieuw voetbalseizoen van onze pupillen, junioren en senioren. Na de koffie opende trainer Engbert Boneschansker met de ins en outs van de oprichting en doelstelling van het G voetval bij Blauw Wit'34 met zijn 68 deelnemers op dit moment. Hierna vertelde Karin Smit, coördinator Stichting Cambuur. Verbindt, over het nieuwe seizoen van de Speciale Eredivisie waarin onze junioren uitkomen voor SC Cambuur. Margriet Folkeringa hield een warm betoog over het wel en wee van haar zoon Rob die ze zag opfleuren als speler in zijn voetbalteam met een nieuwe vriendengroep. Nelly Dooper sprak namens de activiteitencommissie en verhaalde onder andere over het door hen georganiseerde 10 jarige jubileum in 2019. Daarna werd te bar geopend en kon een ieder met een hapje en een drankje verder kennis maken met vrijwilligers en mede ouders.meer »


Een mooi initiatief en een fijne seizoensafsluiting.

18 juli 11:45  Dat wij "Meer Dan Voetbal" zijn laat Hilda Sinnema hier zien met haar geslaagde initiatief voor onze JG1 junioren. Met een heuse personal training sluit Blauw Wit '34 JG1 het succesvolle seizoen af. Het was zweten en zwoegen, maar super leuk! De training een initiatief van Hilda, moeder van Yorick, stond onder professionele leiding van Lonneke Eedens van PT de Loods. meer »


Blauw Wit'34 familiedag za. 25-06-'22:

25 juni 15:45  “Goede pass, man.” “Mooie actie!” “Best schot.” Dat zeiden de spelers uit het ‘reguliere’ voetbal tegen onze JG1 pupillen op het mixtoernooi op de familiedag van G-Voetbal Blauw Wit '34. Ze zaten samen in teams en het leek alsof ze altijd samen speelden. Mooi om te zien en passend bij waar G-Voetbal Blauw Wit '34 voor staat. "Met het G-voetbal willen we bijdragen aan integratie van mensen met een beperking in onze maatschappij." Tekst en foto's: Engbert Boneschanker


UITNODIGING Meet & Greet G voetbal op maandag 19 september 2022 als start van het nieuwe voetbalseizoen.

21 juni 15:00  Graag nodigen wij alle ouders, begeleiders en vrijwilligers van onze G-spelers (pupillen, junioren, senioren) uit voor een Meet & Greet. Tijdens deze avond willen we vertellen over het G-voetbal en om kennis te maken met de ouders, begeleiders en vrijwilligers van onze nieuwe spelers, maar ook met hen die al langer bij ons zijn. De avond zal gehouden worden in de Clipper bij Blauw Wit '34 in een informele sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. Wanneer: Maandag 19 september 2022 19.00-20.30 uur Waar: In de Clipper bij Blauw Wit '34 De G-commissie nodigt je van harte uit. Zet de datum alvast in je agenda!


Lekker agenieten van de Special Olympics Twente 2022 met de mannen senioren G1:

15 juni 10:45  Wat was het een feest, wat hebben de heren senioren G1 wederom genoten en wat werden ze daarbij goed en professioneel begeleid. Geniet lekker na met de door Harry Holterman geschoten foto's/ video van de Special Olympics 2022.meer »


G-Voetbal Blauw Wit '34 team G1 heeft de 3de plek bij de Special Olympics 2022 Twente weten te bemachtigen.

12 juni 17:15  G-Voetbal Blauw Wit '34 team G1 heeft de 3de plek bij de Special Olympics 2022 Twente weten te bemachtigen. Wat een feest. Heren gefeliciteerd. Jumbo Els Boek Zuiderburen Leeuwarden bedankt voor de sponsoring net als iedereen, die gestort heeft met de crowdfunding.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!