Blauw Wit '34 G-Voetbal Nieuws - Blauw Wit '34

Blauw Wit '34 G-Voetbal Nieuws

Blauw Wit '34 G-Voetbal Nieuws

Fotoverslag : ALCIDES G1 - BLAUW WIT '34 G2

29 september 16:15  Fotoverslag : ALCIDES G1 - BLAUW WIT '34 G2meer »


Meet & Greet G-Voetbal op maandag 02-10-'23:

15 juli 12:15  Beste ouders, begeleiders, trainers en vrijwilligers van onze G-spelers (pupillen, junioren, senioren), Terugkijkend op een leuk voetbalseizoen en met de zomervakantie in zicht, zijn wij als G-commissie alweer bezig met het nieuwe seizoen. Op maandag 2 oktober 2023 organiseren wij een Meet & Greet voor alle spelers en betrokkenen. Tijdens deze avond willen we vertellen over ons G-voetbal en maken we graag kennis met zowel nieuwe als bekende leden, ouders, begeleiders, trainers en vrijwilligers. De definitieve uitnodiging volgt, maar noteer 2 oktober alvast. Tot dan! Wij wensen jullie allen een goede zomer.


G-Voetbalmiddag bij SC Cambuur.

10 juli 18:00  Met prachtig weer werd er afgelopen vrijdag 07-07-'23 de traditionele g-voetbaldag gehouden in het SC Cambuur stadion waar vele van onze leden aan deelnamen. meer »


Verslag Familiedag 2023 Blauw Wit '34

27 juni 9:45  Alles klopte tijdens de familiedag bij Blauw Wit '34. Zonovergoten, diverse sport- en spelactiviteiten, veel lachende gezichten, ouders die elkaar vonden langs de lijn en natuurlijk de springkussens. Met het warme weer was vooral het springkussen met water een grote hit.meer »


Laatste training #bijzondereeredivisie woensdag 21-06-'23:

21 juni 19:30  Nog even de hitte vermijden, doorbuffelen en.......genieten in het SC Cambuur stadion onder begeleiding van de stagiairs van ROC Friese Poort.


In de schijnwerpers met Thijmen.

31 mei 20:45  En dat onze Thijmen in de schijnwepers mag staan lijkt logisch na deze Bijzondere Eredivisie opsteker te zien.


NHLStenden studenten Nente en Sanne verwennen G-pupillen:

28 april 20:45   Stagairs NHL Stenden maken voetbalspelletjes voor onze pupillen. Afgelopen week werd op de training van de pupillen van Blauw Wit '34 aan trainer Engbert en Egbert een spelletjeskoffer aangeboden. Pedagogiekstudenten Nente en Sanne hebben de voetbalspelletjes ontwikkeld. De spelletjes zijn al met succes met de pupillen gespeeld. De spelletjeskoffer kan nu elk seizoen worden gebruikt. Spelers Amir, Luca en Jorick (op de foto) zijn er reuze blij mee!


Heren senioren G1 bij Voetbalinside op de "buis"

25 april 14:45  En jawel na uiteindelijk kaartjes te hebben geregeld om een opname van Voetbalinside bij te wonen werden de heren Sam, Hans, Paul en Niels ook nog uitgenodigd om standin te zijn voor het programma live ging.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!