Blauw Wit '34 G-Voetbal Nieuws

Blauw Wit '34 G-Voetbal Nieuws

In de Rubriek "G-Commissie-stelt-zich voor" hier ons vierde lid Linianne van Rijs:

7 april 14:15  Ik ben Linianne van Rijs. Ik ben de moeder van Thijmen hij is 12 jaar en sinds 2015 voetbalt hij bij Blauw Wit '34 het Gteam. Thijmen is onze oudste van 3 kinderen. Vijf jaar geleden ben ik gevraagd om bij de g- commissie te komen. Om hier mee te denken over de zaken rond het g voetbal. Het was voor ons als ouders eerst een drempel om te kiezen voor het g voetbal, maar wat een fijne sfeer op het veld en naast het veld. Bij wedstrijden en toernooitjes zie je de kinderen genieten en plezier hebben. Langs de lijn enthousiaste ouders die alle kinderen aanmoedigen op een positieve manier. Zo jammer dat door de coronatijd we dit moeten missen. En hopelijk volgend seizoen weer wat meer langs de lijn kunnen staan bij wedstrijden. Maar ook dat er wat meer teams zullen zijn in Friesland voor kinderen in deze leeftijd, zodat er wat meer wedstrijden gespeeld kunnen worden.meer »


Jaarlijkse collecteweek voor het fonds Gehandicaptensport.

5 april 20:15  Namens de G-teams van Blauw Wit ’34 doen wij mee met de collecte, waarbij de helft van de opbrengst bestemd is voor onze eigen G-teams.meer »𝟏𝟐 𝐕𝐑𝐀𝐆𝐄𝐍 𝐀𝐀𝐍:

18 maart 15:45  Als jij als G-teamlid bij Blauw Wit'34 je vriendjes/vriendinnetjes wilt laten weten wie jij bent en wat je belangrijk vindt doe dan mee met 𝟏𝟐 𝐕𝐑𝐀𝐆𝐄𝐍 𝐀𝐀𝐍. Stuur een mooie foto van jezelf mee en meld je aan op: info@gvoetballeeuwarden.nl meer »


G-Commissie stelt zich voor.

17 februari 12:30   In de Rubriek: G-Commissie stelt zich voor hier het verhaal van Engbert Boneschansker: Ruim 10 jaar geleden zijn Jaap Spieker en ik met het G-voetbal begonnen. Wij kenden elkaar al langer omdat we leider en trainer waren van een team van onze zoons bij Blauw Wit. Toen de vraag kwam of G-voetbal iets voor Blauw Wit zou zijn, zijn we er ingestapt. Ik had alleen zijdelings ervaring met kinderen met een beperking, dus het begin was wel een avontuur. Wat ik heel mooi vind, is dat we in de loop van jaren een hecht team van trainers en ouders hebben kunnen smeden. Daardoor staan we, waar we nu staan. We hebben elk jaar ook enthousiaste stagiairs van het CIOS en NHL Stenden, en ik vind het heel waardevol om die jonge mensen iets te leren over leven met een beperking. Het trainen met onze spelers is fantastisch om te doen en een belangrijk deel van mijn leven geworden. Op TV zag ik laatst een aflevering van β€˜De Wasstraat’. Een serie over een autowasserij waar mensen met een beperking werken. Eén van de medewerkers daar zei: β€œEigenlijk heeft iedereen wel beperkingen, maar de een heeft er meer last van”. Dat vond ik een mooie uitspraak. Onze G-spelers zijn niet anders dan de andere voetballers van Blauw Wit. Ze horen er helemaal bij. Juist daarom vind ik het mooi dat we het G-voetbal bij een gewone voetbalvereniging hebben, waar alle mensen - β€˜met of zonder beperkingen’ - komen. Zie ook Facebook: https://is.gd/hLcCA3


Online Pubkwis senioren G1 gestart.

2 februari 15:45  Afgelopen woensdag 27 januari werd de eerste online pubkwis voor de G-Senioren gehouden. Kwismaster Harry had een aantal vragen bedacht. Er waren filmfragmenten, geluidsfragmenten, algemene vragen en natuurlijk vragen op het gebied van voetbalkennis te beantwoorden. De spelers konden deze beantwoorden door het tonen van iets roods, groens of geels. Naast de gekleurde papieren kwam er ook een heuse groente/fruitmand voorbij. Winnaar van deze avond was Stefan die enkele dagen later de prijs in ontvangst mocht nemen. Tekst en foto's: Harry Holterman Zie ook Facebook: https://is.gd/Cin5rU


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!