Blauw Wit '34 G-Voetbal Nieuws

Blauw Wit '34 G-Voetbal Nieuws

Junioren G trappen af als Cambuurs Bijzondere Eredivisionisten in stadion de Vijverberg in Doetinchem.

28 september 11:45  Na een prachtige presentatie in de Bijzondere Eredivisie van de junioren JG1 en JG2 op donderdag 23-09-'21 in het Cambuurstadion reisden onze Cambuur eredivisionisten zondag 26-09-'21 al met de spelersbus af naar Doetinchem. Hier werden in het stadion de Vijverberg van de Graafschap de eerste wedstrijden gespeeld. Een vrij gelijkspel werd er gespeeld met VVV.Venlo, 2-2 en tegen FC Emmen was de eindstand 1-5. Alom een prachtige start voor ons gerealiseerd door CambuurVerbindt in samenwerking met ROC de Friese Poort. meer »


Vanaf zaterdag 18-09-'21 starten wij bij het G-voetbal met 4 teams in de KNVB competitie.

15 september 16:00  Op de Homepagina van onze club https://www.blauwwit34.nl/ kunt u voor uw smartphone de voetbalassist app downloaden en onder instellingen uw favorite teams activeren. Zo blijft u op de hoogte van wanneer en waar er wedstrijden worden gespeeld, kunt u de teaminformatie bekijken, de standen raadplegen en kunt u achteraf de verslagen lezen. Ook kunt u inloggen op de site https://www.voetbal.nl/profiel/teams Wat betreft onze jongsten bij Blauw Wit '34, de pupillen, die spelen onderling georganiseerde wedstrijdjes. De leiding houdt u daarvan op de hoogte.


SC Cambuur en Blauw Wit '34 doen mee aan de Bijzondere Eredivisie.

13 september 16:15  SC Cambuur gaat vanaf dit seizoen met een G-team meedoen aan de Bijzondere Eredivisie. En Blauw Wit '34 doet mee. Het is voor onze G-junioren een prachtige manier om hun talenten te laten zien bij een echte profclub. De Bijzondere Eredivisie is een competitie voor G-teams van profclubs uit de eredivisie. Nu SC Cambuur gepromoveerd is, wil men daar natuurlijk aan mee doen. In de Bijzondere Eredivisie spelen G-teams van profclubs tegen elkaar. De wedstrijden zijn op vijf zondagen gedurende het eredivisie seizoen. SC Cambuur heeft Blauw Wit '34 gevraagd om samen met hen het G-team samen te stellen. Alle G-junioren doen daarom mee en spelen 2 of 3 keer per seizoen voor SC Cambuur. De Bijzondere Eredivisie komt naast de eigen G-competitie van onze club. Blauw Wit '34 en SC Cambuur vervullen naast het voetbal ook een maatschappelijke rol. Het G-team van SC Cambuur wordt gerealiseerd door Cambuur Verbindt. Op de onlangs gehouden ouderavond werden de ouders/verzorgers van onze junioren hierover uitvoerig geïnformeerd waarbij ook partner ROC Friese Poort aanwezig was.


TERUG NAAR TOEN 12,5 JAAR JUBILEUM!

24 augustus 19:15  Woensdag 25-08-'21 is het precies 12,5 jaar geleden dat wij op de velden van Blauw Wit '34 starten met onze eerste training. En jawel op die gedenkwaardige woensdag 25-02-2009 begonnen ook al onze nu diehard-senioren Niels, Stefan, Sam en Paul onder leiding van trainer Engbert.


Clinic Cambuur voor onze G-voetballers, woe 04-08-'21.

4 augustus 20:00  Normaal gesproken is er begin augustus in Barendrecht altijd een toernooi voor G-voetballers. De teams worden dan begeleid door trainers uit het betaalde voetbal. Vanwege de coronapandemie was de opzet dit jaar anders. De coaches gingen de clubs bezoeken: de “Coaches on Tour Dag”. Onze G-voetballers zouden een training krijgen van Martijn Barto. Maar ook nu speelde corona ons parten! Het heerst momenteel binnen de selectie van Cambuur en daardoor was dit (zeer begrijpelijk) niet mogelijk. Maar niet getreurd! Martijn had een uitstekende vervanger in de persoon van Rik Reinsma, trainer van Cambuur O 16. Rik gaf een mooie training en had daarbij niet alleen hulp van twee Cambuur-spelers van O 16 maar ook van drie BW-trainers (Douwe, Nick en Cees). Het afsluitende partijspel werd geleid door assistent-scheidsrechter Betaald Voetbal Freek van Deursen. Freek had het druk want hij moest na afloop direct richting Amsterdam omdat hij als assistent-scheidsrechter was aangesteld bij Ajax – Leeds United. Klasse dat Freek toch aanwezig was! Al met al hadden de spelers een geweldige middag. Uiteraard vanwege de mooie training, maar ook door de presentjes die ze kregen. Onder andere het prachtige kampioenshirt van SC Cambuur. Allemaal voortreffelijk geregeld door Karin Smit van Cambuur Verbindt. Dank aan allen die aan deze mooie middag hun steentje hebben bijgedragen! Tekst: Henk Buning Foto's: Jaap Spiekermeer »


CBV Coaches on Tour, woensdag 04-08-'21.

31 juli 14:45   G-spelers krijgen training van bekende trainers en ja wel komende woe 04-08-'21 krijgen bij Blauw Wit'34 een 15 tal enthousiaste jongeren een heuse trainingsclinic van een SC Cambuur trainer. Van 14.30 tot 16.00 uur op het hoofdveld, waarbij ouders, begeleiders, en publiek welkom zijn en vanaf de tribunes het spektakel kunnen volgen. Met dank aan CambuurVerbindt. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!