Blauw Wit '34 Kleding - Blauw Wit '34

Blauw Wit '34 Kleding

Blauw Wit '34 Kleding

Alle spelende jeugdleden van Blauw Wit ’34 hebben recht op het gebruik van een presentatiepak van de club. De zaalvoetballers en senioren (veld) nemen weliswaar ook deel aan een kledingfonds, maar dat bevat enkel shirt en broek en geen presentatiepak.

We gaan er vanuit dat er goed op de presentatiepakken wordt gepast tijdens het gebruik. Nu komt het voor dat geleende presentatiepakken niet meer goed passen, omdat je er als speler inmiddels ‘uit gegroeid bent’. In dat geval kun je het pak (jas en bijbehorende broek) omruilen voor een nieuw pak. Dat omruilen kan worden gedaan bij onze kledingpartner Intersport Luxen.  Aan het omruilen zijn enkele regels verbonden.

 

Uitgifte (voor nieuwe jeugdleden) of ruilen van een presentatiepak van Blauw Wit ’34

Uitgifte en omruilen kan bij Intersport Luxen, Nieuwestad 72 in Leeuwarden op de volgende tijdstippen:

Maandag                                           12:00 tot 18:00 uur

Dinsdag t/m vrijdag                      10:00 tot 18:00 uur

Op donderdag (koopavond)      10.00 tot 21:00 uur.

Op zaterdag en koopzondagen is het niet mogelijk Blauw Wit presentatiepakken te ruilen in de winkel.

Er is geen specifieke begin- of einddatum aan verbonden. Uitgifte van nieuwe pakken en het omruilen van bestaande pakken kan gedurende het gehele jaar.

 

Bij de uitgifte of het omruilen moet je de volgende gegevens aan Intersport Luxen verstrekken:

 -Naam

- Adres

- Woonplaats

- Telefoonnummer

- Spelersnummer (jouw leider kan dit aan je verstrekken)

Zonder deze gegevens kan er niet worden omgeruild!

 

Ruilen van een presentatiepak door groei van de speler is altijd mogelijk.

Ruilen van een presentatiepak door “normale” slijtage is altijd mogelijk. Omdat jas en broek een andere levensduur hebben kunnen deze apart van elkaar worden geruild. Gratis ruilen van een presentatiepak door een andere oorzaak dan “normale” slijtage of beschadiging is niet mogelijk. Uiteraard kun je dan wel tegen betaling een nieuwe jas of broek kopen.  

 

Intersport Luxen voert het beleid van Blauw Wit uit

Het winkelpersoneel heeft ervaring en bepaalt of beschadiging onder reguliere slijtage valt of dat voor een nieuwe jas en/of broek moet worden betaald in winkel. Bij verschil van mening wordt hierover niet gediscussieerd in de winkel, maar kan dit kenbaar worden gemaakt bij Arjen Boonstra, de Hoofd Wedstrijd Organisatie van Blauw Wit ’34, hwo@blauwwit34.nl.

 

Alleen gewassen kleding wordt ingenomen

Jas of broek dient ten allen tijde gewassen te worden aangeboden bij Intersport Luxen. Anders wordt het omruilverzoek niet in behandeling genomen.

 

Blauw Wit ’34 kledinglijn

Naast de standaard presentatiepakken die Blauw Wit ’34 voor de jeugdleden in bruikleen beschikbaar stelt, is het mogelijk om je eigen club kleding aan te schaffen. Bijvoorbeeld een ander type broek, diverse shirts en jasjes. Deze kleding kun je kopen in de webshop https://clubs.deventrade.com/nl/cvv-blauw-wit-34/clubcollectie/ , maar ook in de winkel bij Intersport. Alle maten zijn daar aanwezig om te passen. Samen met de mensen van Luxen Intersport kun je de kleding dan passen en bestellen. De kleding is altijd inclusief een Blauw Wit ’34 logo. Tegen een kleine meerprijs kun je ook je initialen of je naam erbij op laten drukken.

 

Wat besteld is, zowel in de winkel als via de webshop kan niet meer geruild worden of teruggebracht worden omdat het allemaal speciaal op maat wordt gemaakt. Voor de aanschaf van deze eigen clubkleding ben je ook op zaterdag en koopzondag welkom in de winkel.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!