Kantine - Blauw Wit '34

Kantine

Kantine

Het clubhuis van Blauw Wit ’34 staat al sinds jaar en dag bekend als ‘De Clipper’. In ‘De Clipper’ is iedereen van harte welkom; als verzamelpunt voor trainingen of (voorbeschouwen van) wedstrijden onder het genot van een vers bakje koffie of thee en uiteraard tijdens de nabeschouwing met een flesje fris, een koud biertje of een glaasje wijn. Naast een gezellige bar heeft ‘De Clipper’ ook een keuken om te zorgen voor de inwendige mens.
Maar ‘De Clipper’ heeft ook faciliteiten voor vergaderingen en ontvangst van onze gasten. Er kunnen daardoor verschillende andere activiteiten plaatsvinden wat onze verbondenheid met de maatschappij vergroot. Denk bijvoorbeeld aan biljart- en klaverjasavonden of tafelvoetbal- en sjoeltoernooien.
De vele vrijwilligers maken het mogelijk om ‘De Clipper’ dagelijks open te hebben. Maar we kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken voor zowel achter de bar als in de keuken. Het is een mooie manier om de band met onze mooie club te vergroten en de vele mensen die Blauw Wit ’34 aantrekt te ontmoeten.
‘De Clipper’ is dagelijks geopend van 16:00 tot 24:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 19:00 uur (zondags gesloten).
Je kunt je aanmelden bij Marijke Kuipers (06-21895500), Hans Storm (06-51592174) of Egbert Kuipers (06-34027204 / ekuipers52@gmail.com). Ook voor het reserveren van de bestuurskamer, commissiekamer of de kantine kun je contact opnemen met Egbert.
Sportieve groeten,
Egbert Kuipers (Beheerder van ‘De Clipper’)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!