Wedstrijdverslag junioren JG1 zaterdag 4 november in Damwâld.

Lytse Loane 124
9104CJ
DAMWALD
tel. 0511-424460

Op 4 november begonnen de 8 spelers van Blauw Wit enthousiast aan de derde ronde van de competitie. Milan was afwezig. We begonnen met Deborah op het goal, Senn, Jihan en Maya achter, Max in het midden, Jelle en Jurjen stonden voor en Hunter stond eerst op wissel.

Noordpool-U.F.C.– Blauw Wit `34      4 – 1

De eerste wedstrijd begon om 10.30 uur. Na een paar minuten spelen was het eerste schot van Noordpoolgoed tegengehouden door Deborah en een corner volgde. Noordpool weet hieruit niet te scoren door de bal over het goal heen te koppen. Bij de volgende poging zat de voet van Max ervoor. Daarop probeerde Jelle te scoren door een voorzet van Jurjen maar de bal ging helaas naast. Noordpool weet wel te scoren en het is 1 – 0. Noordpool weet via een vrije trap niet te scoren doordat Deborah de bal vangt. De corners weten beide teams niet te benutten. Jelle weet in de rebound wel te scoren en de stand is gelijk 1 – 1.

Noordpool probeert van een afstand te scoren maar Senn schopt de bal weg. Ook het been van Deborah voorkwam dat Noordpool kan scoren. De bal belandt in de handen van de keeper bij een poging van Jurjen om te scoren. Noordpool weet daarna wel te scoren, 2 – 1. Doordat de bal verkeerd bij Jelle op de voet kwam, scoort Jelle wel maar dat was in eigen goal, de stand is 3 – 1. Max probeert met een afstandsschot nog te scoren maar de bal belandt in de handen van de keeper.Noordpool weet nog een keer te scoren en de eindstand is 4 – 1.

Vv Sneek Wit Zwart – Blauw Wit `34          4 - 1

De tweede wedstrijd wordt om 11.00 uur gespeeld tegen Vv Sneek.

Deborah had naar een paar minuten spelen al de eerste redding en voorkwam dat Sneek kon scoren. Er volgt een corner maar deze wordt niet benut. Een mooi samenspel van Jurjen en Jelle wordt ook helaas niet beloont met een doelpunt. Vervolgens is het dan toch 1 – 0 voor Sneek doordat Senn door een ongelukkige terugspeelbal een eigen goal maakt. Jurjen schiet de bal naar voren naar Jelle maar de bal gaat helaas naast. Door een goede redding van Deborah gaat de bal over de achterlijn en een corner volgt voor Sneek. Sneek weet niet te scoren doordat Hunter de bal tegen houdt. Maar Sneek scoort wel in de rebound en de stand is 2 – 0. Een minuut later weet ook Jelle te scoren door een mooie voorzet van Jurjen. Deborah had nog een goede redding doordat haar voet de bal over de achterlijn liet verdwijnen. Het lukt Sneek dan toch nog om twee keer te scoren en de eindstand is 4 – 1. Het laatste schot van Jelle ging helaas naast.

SJO Broekster Walden– Blauw Wit `34       2 – 0

Tijdens deze wedstrijd staat Senn op het goal. Het is Broekster Walden die na een paar minuten spelen weet te scoren, 1 – 0. Broekster Walden weet niet te scoren uit een corner omdat de bal naast gaat. Vervolgens probeert Jelle om te scoren maar dat lukt ook niet. Deborah voorkomt het volgende doelpunt van Broekster Walden door de bal over de achterlijn te schieten, er volgt een corner maar deze wordt goed geblokt door Max. De volgende twee pogingen zijn voor Jurjen maar de keeper schopt de bal weg en na een voorzet van Jelle schiet Jurjen de bal naast. Vervolgens heeft Broekster Walden twee pogingen, maar deze gaat eroverheen en ernaast. Het is Jelle die dan een schot op het doel maakt maar de bal gaat via de keeper over de achterlijn en een corner volgt, genomen door Max maar het wordt helaas geen doelpunt. Ook een afstandsschot van Maya gaat langs het doel heen. Dan weet Broekster Walden toch nog een keer te scoren, 2 – 0. Er volgen nog een aantal pogingen van Broekster Walden maar het lukt ze niet om nog een doelpunt te maken, de bal gaat eroverheen, ernaast, Hunter blokt de bal en deze gaat over de zijlijn en Senn heeft nog een goede redding. De eindstand blijft 2 – 0.