Wedstrijdverslag junioren JG1 zaterdag 7 oktober Uithuizen.

Sportlaan 8
9981JZ
UITHUIZEN
tel. 0595-433766

Wederom waren we weer met maar zeven spelers aanwezig in het bewolkte Uithuizen. Djustin, Milan, Jurjen en Jordy waren niet aanwezig. Iedereen moest dus de volle 20 minuten per wedstrijd spelen want er waren geen wissels. Deborah stond alle wedstrijden op goal, Achterin stonden Senn en Maya, midden Jihan en Hunter en voorin speelden Max en Jelle.

Noordpool-U.F.C.– Blauw Wit `34               2 – 1

De eerste wedstrijd begon om 13.30 uur. Blauw Wit trapt af maar het is Noordpool die als eerste probeert te scoren maar de bal gaat naast. Vervolgens is het Jelle die probeert te scoren maar de keeper vangt de bal. Daarna was het Noordpool maar Deborah had een goede redding en de volgende bal van Noordpool ging over het goal heen. Het schot van Jelle op het goal lukte ook niet omdat de keeper de bal ving. Het is dan toch Noordpool die als eerste scoort,1 – 0. Daarop probeert Max het van een afstand maar helaas vangt de keeper de bal. Vervolgens is het Noordpool die een aantal pogingen waagt maar Deborah voorkwam met haar voet dat ze scoorden of ze schoten naast. Ook lukte het Blauw wit niet te scoren door Jelle of Max, de bal werd geblokt, ging voorlangs of belandde in de handen van de keeper. Maar dan is het toch Jelle die weet te scoren en de stand is 1 – 1. Deborah heeft nog een aantal goede reddingen maar Noordpool weet toch nog in de laatste minuut te scoren en de eindstand is 2 – 1.

SJO Broekster Walden – Blauw Wit `34                3 - 0

De tweede wedstrijd begon om 14.02 uur. Bij de eerste pogingen van Broeksterwalden was het Deborah die wist te voorkomen dat ze scoorden door de bal te vangen en met de voet tegen te houden. Maar even later weet Broeksterwalden toch te scoren 1 – 0. Het is vervolgens Jelle die de bal naar voren trapt maar helaas weet de keeper de bal te pakken. Het lukt Jelle niet om te scoren, hij komt steeds de keeper tegen. Dan voorkomt Deborah dat Broeksterwalden kan scoren en er volgt een corner voor Broeksterwalden. Door mooi samenspel van Jelle en Max probeert Max te scoren maar de keeper weet de bal uit het goal te houden. Er volgen twee corners voor Blauw Wit maar ze weten niet te scoren. Het is Broeksterwalden die dan toch weer weet te scoren in een hoek die Deborah niet kon hebben. Over en weer volgen er nog een paar pogingen om te scoren maar de bal gaat naast, erover heen of de keeper is de redding. Het is dan toch nog Broeksterwalden die weet te scoren in de laatste minuut en de eindstand is 3 – 0.

Vv Sneek Wit Zwart – Blauw Wit `34                             3 – 0

Om 14.35 uur begon de laatste wedstrijd tegen Sneek op echt gras. Het is Jelle die de eerste poging waagt maar helaas vangt de keeper de bal. Vervolgens schiet Sneek van een afstand op het goal maar Deborah voorkomt dat er wordt gescoord. Ook het schot van Max belandt in de handen van de keeper. Door mooi samenspel van Maya, Jelle en Max probeert Maya te scoren maar de bal gaat helaas naast. Het volgende schot van Jelle op het goal is iets te zacht en de keeper weet de bal te pakken. Het volgende schot van Sneek weet Deborah te vangen maar de bal komt hard aan in haar buik, de wedstrijd wordt even een paar minuten stil gelegd. Jelle schiet de bal naar Max maar door de wind gaat de bal te hard en de bal gaat over de achterlijn. Het is dan Sneek die vervolgens twee keer weet te scoren. Het lukt Jelle en Max maar niet om te scoren, de keeper slaat de bal weg, vangt de bal of de bal gaat naast het goal. Ook Deborah heeft nog een aantal goede reddingen maar Sneek weet toch nog te scoren en de eindstand is 3 – 0.