Wedstrijdverslag junioren JG1 zaterdag 16 septemberSneek.

8608XK
SNEEK
tel. 0515-413577

Vv Sneek Wit Zwart – Blauw Wit `34          3 – 0

De eerste wedstrijd begon om 14.00 uur met ieder zeven spelers op het veld. Deborah stond op het goal.

De eerste aanval kwam van Sneek en dat werd een corner maar Deborah wist de bal uit het goal te houden. Daarna ging Hunter in de aanval en belandde het schot van Jelle naast het doel. Het volgende schot van Sneek ging voorlangs en ook een schot van afstand ging naast het doel en Deborah stond ook weer op haar plek en hield de bal goed tegen. Maar dan weet Sneek toch in de tiende minuut te scoren en is de stand 1 – 0. De volgende aanval houdt Hunter tegen door de bal over de achterlijn te schoppen, een corner voor Sneek. Dan is het Max die probeert te scoren maar helaas stond de keeper ervoor. De corner die dan genomen mag worden door Max wordt helaas geen doelpunt. Even later volgt dan het tweede doelpunt voor Sneek, 2 – 0. Maya doet nog een aanval maar de bal wordt over de zijlijn geschoten door Sneek. Dan weet Sneek in de laatste seconden toch nog te scoren en is de eindstand 3 – 0.

Noordpool-U.F.C. – Blauw Wit `34              4 – 2

Tijdens de tweede wedstrijd stond Senn op het goal. De eerste aanval kwam van Noordpool maar Senn zijn voet zat er goed bij om de bal tegen te houden.

Daarna was de redding door het been van Senn en een corner volgde. Vervolgens schiet Noordpool over het doel heen en twee keer ernaast. Jelle gaf een goede pass naar Deborah maar helaas kon ze er niet bij en werd het een keeperbal. Na acht minuten spelen weet Noordpool dan toch te scoren en de stand is 1 – 0. Deborah doet een poging om te scoren maar helaas vangt de keeper de bal en ook het schot van Jelle gaat naast. Noordpool weet dan wederom te scoren, 2 – 0. Door mooi samenspel proberen Max en Maya te scoren maar helaas, de bal gaat door de benen van de keeper heen maar hij weet de bal toch nog op tijd te pakken voor de bal in het doel gaat. Senn weet een hoge bal goed met zijn handen weg te werken en een corner volgt. Noordpool weet vervolgens zijn derde doelpunt te scoren. Maar dan is het de beurt aan Jelle. Hij weet binnen twee minuten twee doelpunten te maken en de stand is 3 – 2, de spanning is weer terug in de wedstrijd. Max doet een poging om de gelijkmaker te maken maar helaas vangt de keeper de bal. Het is wederom in de laatste seconden dat er door Noordpool nog wordt gescoord, de eindstand is 4 – 2.

SJO Broekster Walden – Blauw Wit `34      6 – 2

Vol goede moed beginnen ze aan de derde wedstrijd in de hoop nog een wedstrijd te winnen met Maya op het goal. Blauw Wit trapt af maar het is Broekster Walden die naar een paar minuten spelen weet te scoren en even later weer, 2 – 0. Dan probeert Jelle te scoren maar hij komt de keeper tegen. Deborah houdt de bal uit het goal door de bal over de achterlijn te schoppen, een corner voor Broekster Walden maar de bal belandt op de paal. Vervolgens heeft Max een poging maar helaas staat de keeper ervoor. Broekster Walden weet nog twee keer te scoren. Bij het volgende schot schopt Senn de bal hard weg en gaat Jelle erachter aan en weet te scoren, 4 – 1. Door een redding van de voet van Maya krijgt Broekster Walden de kans om te scoren met een kopbal, 5 – 1. Vervolgens speelt Jelle de bal mooi over naar Max maar de handen van de keeper houden de bal tegen. Broekster Walden weet nog een keer te scoren en een minuut later weet Max ook te scoren, 6 – 2. Het laatste schot van Jelle belandt helaas tegen de voet van de keeper en de eindstand blijft 6 – 2.