Wedstrijdverslag junioren JG1 zaterdag 29 april in Leeuwarden.Op 29 april was @Blauwwit34 de gastheer voor de vierde ronde van de competitie in een zonnig Leeuwarden.

tel. 058-2122330

Het team van Blauw Wit '34 was met tien spelers aanwezig, Femke en Sil hadden zich afgemeld. De eerste wedstrijd stond Deborah op het goal, Senn en Maya achter, Jihan en Djustin midden en voor Jurjen en Jordy. Jelle, Max en Hunter stonden op wissel. Noordpool-U-F–C Blauw Wit `34 2 – 0 De eerste wedstrijd begon om 11.00 uur. Na een paar minuten spelen was het Noordpool die de aanval inzette maar Maya schopt de bal over de zijlijn. Vlak daarna kreeg Noordpool een corner. Daarna proberen Jurjen en Jordy te scoren maar de bal ging helaas naast over de achterlijn. Ook de volgende aanvallen van Noordpool gaan er niet in maar er overheen of naast. Jihan probeert ook te scoren maar de bal belandt in de handen van de keeper. Het is dan toch Noordpool die via de paal weet te scoren na 8 minuten spelen, de stand is 1 – 0.Blauw Wit probeert ook nog te scoren door Jurjen en Jelle, maar de bal komt de handen van de keeper tegen. Vijf minuten later weet Noordpool door mooi samenspel nog een keer te scoren, 2 – 0. Een schot van Jelle belandt op de paal en ook Djustin schiet naast. Deborah weet door een aantal mooie reddingen te voorkomen dat Noordpool nog een keer scoort En ook Jordy en Jelle en weten niet te scoren, de keeper weet wederom de bal tegen te houden en de eindstand is dan ook 2 – 0. Vv Sneek Wit Zwart – Blauw Wit `34 4 - 1 Tijdens de wedstrijd tegen Sneek staat Djustin op het goal en staat Hunter eerst op wissel. Jelle geeft een voorzet naar Jurjen maar de bal gaat helaas naast. De eerste aanval van Sneek weet Djustin te pareren door de bal goed over de achterlijn weg te werken en er volgt een corner voor Sneek. Bij de volgende poging van Jelle en Jurjen komen ze toch weer de keeper tegen. Dan is het toch Sneek die weet te scoren, 1 – 0. Twee minuten later lukt het Jurjen eindelijk om de scoren en de stand is gelijk, 1 – 1. Een minuut later weet Sneek weer te scoren. 2 – 1. Blauw Wit weet helaas niet te scoren door de corners die Max neemt. Ook de pogingen om te scoren van Jordy, Jurjen en Jelle blijven onbenut. Sneek weet dan toch weer te scoren doordat Djustin de bal in zijn gezicht kreeg en deze losliet. Maya maakt een mooie panna en schopt de bal naar voren. Deborah probeert te scoren via een afstandsschot maar de bal gaat over de achterlijn. Sneek scoort dan toch weer, 4 – 1. In de laatste minuut probeert Jurjen nog te scoren maar de eindstand blijft 4 – 1. Kids United – Blauw Wit `34 1 – 0 Tijdens de laatste wedstrijd tegen Kids United staat Djustin weer op het goal en staat Max als eerste wissel. De eerste poging is voor Kids United maar Djustin houdt de bal tegen. Even later weet Kids United toch te scoren, 1 – 0. Een afstandsschot van Jelle gaat helaas over het goal heen. Ook bij de volgende pogingen van Kids United belandt de bal niet in het goal, maar de bal gaat naast of Djustin weet de bal goed tegen te houden middels zijn voet of handen. Een corner genomen door Maya wordt helaas geen doelpunt. Senn en Hunter weten de bal ook goed te blokken en weg te werken waardoor Kids United niet kan scoren. Een afstandsschot van Deborah gaat ook helaas naast en ook het schot van Jelle gaat naast. Het laatste schot van Kids United gaat naast en dan fluit de scheidsrechter af en is de eindstand 1 – 0.
Tekst: Diana Borninkhof
Foto's: Daphne Kramp