Ublingaplantage 6
8939EZ
LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Vandaag stond voor Blauw Wit '34 14-1 de wedstrijd tegen ONS Sneek 14-1 op het programma. Een ploeg waarin we de afgelopen 4 wedstrijden 1x van wisten te winnen. In deze competitie werd de uitwedstrijd met 5-1 verloren. Na de ongelijke bekerstrijd (11-0 verlies) in en tegen BVO Fc Emmen 15-1, was het even de vraag hoe de heren en dames deze wedstrijd zouden oppakken. De trainingen van afgelopen week lieten al zien dat de wedstrijd van vorige week als leerzaam werd gezien, er werd weer als vanouds met passie en grote inzet getraind. De trainers hadden voor deze wedstrijd wederom een perfect tactisch plan uitgestippeld wat door het team perfect werd ingevuld. Het gevaar vanuit ONS Sneek werd zeker in de 1e helft goed ingedamd. Halverwege de eerste helft werd een prima actie en assist van Tim prima afgerond door Timo, 1-0 ! . Na de rust pakte de ploeg door. Carmen en Jesper J namen de plaatsen in van Kobe en Tim. Na wederom een steekbal, dit keer van Jesper J, wist nu Jano het net te vinden, een snelle en comfortabele 2-0 voorsprong kort na rust voor Blauw Wit. ONS schoof vanuit de gedachte, niets meer te verliezen, nu een speler door en hierdoor kwam Blauw Wit danig onder druk te staan. Net als in eerdere wedstrijden wist de ploeg met passie en strijd de overwinning zonder kleerscheuren over de streep te trekken!

Speciaal woord van dank voor onze wedstrijdsponsor van vandaag: K en K Kappers, je vind ze op het Ruiterskwartier 121, afspraak maken? 058-2131729,of via www.kenkkappers.nl