Helaas met veel afwezigen en geblesseerden, Floris Yorick en Rocky gebleseerd en Mark en Willem afwezig.
We hadden het geluk dat G1 was afgelast zodat Hans en Sam met ons mee konden voetballen.Zodoende met 10 man op pad.
We begonnen in Emmen met Pedro op goal.
Thijs Sam en Anne Jan achterin.
Hans Vincent en Dany op het middenveld en Ferdy in de spits.
Een leuke en spannende eerste helft kregen we voor geschoteld door onze mannen.Met een sterke verdediging en mooie aanvallen.
Veel kansen en veel goede afstand schoten.Helaas was de keeper van Bargeres de grote uitblinker en bijna niet te passeren.Gelukkig lukte dat Vincent en Dani wel en gingen we de rust in met een 1-2 voorsprong.
Karst en Martijn stonden om de beurt in de spits om hun verdedigers af te jagen wat zeker goed lukte.
Na een lekker kopje thee wederom een spannend vervolg in de tweede helft.
De keeper van Bargeres bleef niet te kloppen die rammelde alle ballen uit zijn goal.
En een voetbalwet is dat als je ze zelf niet maakt.....valt de goal aan de andere kant.2-2derhalve uit een afstand schot.
Nog eenmaal alles op alles en dat betaalde zich uit.
Na een aanval over vele schijven schoot Anne Jan de bevrijdende 2-3 binnen.