Ublingaplantage 6
8939EZ
LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Na de slijtageslag van vorige week stond er vandaag al weer de volgende wedstrijd op de rol.
Ditmaal tegen ONR uit Roden.
Anne Jan en Floris konden helaas niet meedoen.
Verder hadden we met nogal wat geblesseerde spelers te maken maar omdat de wedstrijd van G1 was afgelast konden Jeffrey en Daniel met ons meespelen.
We begonnen met Pedro op de goal.
Thijs,Jeffrey en Rocky achterin
Willem,Vincent en Yorick op het middenveld.
Dany in de spits.
Verder was Martijn onze reserve keeper deze wedstrijd.
We konden meteen zien dat ONR een goed team was met een paar gevaarlijke spelers met een goed schot.
Toch waren we de eerste helft de betere ploeg met veel kansen.Helaas met veel pech en soms een ongelukkige afronding wisten we uit de vele kansen maar drie doelpunten te maken.ONR stelde daar veel minder kansen tegenover maar was wel veel koelbloediger en wist ook driemaal te scoren.
Ruststand derhalve 3-3.
De tweede helft begon niet goed want de eerste de beste aanval van ONR leverde meteen een goal op! Een 3-4 achterstand dus en tijd om er nog een schepje bovenop te doen.
Mede door goed middenveld spel van Karst, Mark die onze verdediging ging ondersteunen en Ferdy die goed stoorde en op jacht ging naar een assist kwamen we weer beter in de wedstrijd.
In de laatste 10 minuten was het met Nog 3 doelpunten van ons wederom feest!!.
Een 3-4 achterstand omgezet in een 6-4 winst en wederom een geweldige teamprestatie!!
Twee wedstrijden gespeeld en twee gewonnen wat een weelde.Maar vooral mooi om te zien dat we echt een team zijn die elkaar helpen en steunen waar mogelijk.
Bedankt Jeffrey en Daniël voor het meespelen.Leuk was ook te zien dat er vandaag veel publiek was.
Tekst: Peter Jousma