Ublingaplantage 6
8939EZ
LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Met nog 1 wedstrijd te gaan is de Mo15-1 ongeslagen kampioen geworden in de Hoofdklasse! Een prachtige prestatie van de ploeg die een mooie eenheid is geworden dit seizoen. Met 12 meiden begonnen en in het seizoen aangevuld met een mooie transfer van Nadia die overkwam van SC Leovardia. Ze moest even wennen aan het voetbal bij Blauw Wit’34 maar liet daarna zien een mooie aanvulling te zijn voor het team. Voor de kampioenswedstrijd (inhaalwedstrijd tegen FC Meppel) waren de meiden van de Mo15-1 wat zenuwachtig. Nergens voor nodig omdat afgelopen weekend de enige overgebleven concurrent FC Assen in de uitwedstrijd met 0-9 werd weggevaagd. Het hele seizoen al wordt er scherp gespeeld en alleen een thuiswedstrijd tegen Roden eindigde gelijk en de rest van de wedstrijden werd gewonnen. Dit in een sterke hoofdklasse met goede tegenstanders. Tegen FC Meppel lieten de meiden ook weer zien een maatje te groot te zijn. Scheidsrechter Ben Vloon voelde de wedstrijd goed aan en liet ze lekker voetballen. De score werd na 19 minuten geopend door Dana die in de voorhoede mocht laten zien dat ze overal inzetbaar is. Daarna was het met een mooie voorzet van Lieke de beurt aan Floortje die de 2-0 op het scorebord zette. Na rust kwam FC Meppel wat meer opzetten. Tocht was het Lieke die de 3-0 scoorde met een mooie solo. Daarna scoorde FC Meppel tegen met een mooie goal. We reageerden daarop weer met een mooie goal van Lieke. Roos maakte er daarna nog 5-1 van met een prachtig schot. De buit was binnen en de voet ging van het gaspedaal. Meppel scoorde net voor tijd nog een goaltje maar dit mocht de pret niet meer drukken. Eindstand 5-2. Na de wedstrijd kon het feest beginnen!. Met muziek en mooie kampioensshirts doken de meiden zelfs nog de sloot in. Afsluiting was feestelijk in de kantine waar we merkten dat ze toch beter kunnen voetballen dan zingen…… Tijd voor een beetje rust en 4 juni sluiten we de competitie af met een thuiswedstrijd tegen FC Assen. Op 19 juni volgt nog een toetje met het NK VTT in Alkmaar met tegenstanders uit het hele land!