Wedstrijdverslag senioren G2 uit, zaterdag 12-03-'22 in Stadskanaal tegen V.v. SJS G2:

tel. 0599-621815

Onze tweede wedstrijd voor het seizoen, jawel tegen SJS.G2 uit Stadskanaal.
Om 10:45 stond de bus klaar voor onze jongens en we reden naar Stadskanaal toe. Vandaag helaas zonder leider Peter, Ferdy, Marl, Anne Jan en Sander. Verder werd ons team aangevuld door Stefan, fijn dat hij met ons mee kon doen.
Om 12:45 stonden onze mannen op het veld. Na het eerste fluitsignaal begon de wedstrijd met weer goed combinatie voetbal, het frisse spel van ons G2 straalde er vandaag ook weer af. Na twee minuten scoorde Dani via een mooi combinatie spel de eerste goal.
Vijf minuten later was het Vincent die in dribbelde en hem netjes afmaakte. Het was veel al één richting verkeer, Dani maakte de 3-0 en Vincent 4-0 voor de rust. Daarna even over het spel van de eerste helft besproken in de box.
Tweede helft gingen we door waar de eerste helft ook zo goed in waren scoren en met goed positie spel. De 5-0 viel via de schoen van Dani en door mooi combinatie spel viel ook de 6-0. Jawel onze Martijn schoot de bal mooi in de linkerhoek binnen. Vervolgens schoot Vincent op de goal, nummer zeven erin.
Jongens sjapoo voor jullie spel! Zes punten zijn binnen (13 voor en 3 tegen) Op naar volgende week, dan staat de wedstrijd tegen Sneek wit zwart op het programma.
Verder wouden wij als team Janet bedanken dat zij Peter wou vervangen als leider. En de zus van Dani , Quincy die onze jongens veilig heen en weer gereden heeft.
Tekst: Toni Gordijn