EMMEN
tel. 0591-630706

Zaterdag waren we te gast in Emmen bij het plaatselijke Bargeres G1.

Een mooi middagwedstrijd, prima voetbalweer. We waren aanwezig met Paul, Jay, Sam, Sander, Rob, Hans, Ronald, Niels, Willem en Pedro.

De wedstrijd was amper begonnen en we stonden al achter na 7 minuten met 2-0. Dit was tevens de ruststand. De scherpte ontbrak in deze eerste helft

Ondanks  deze snelle achterstand herpakten de mannen zich wel in de tweede helft. We kwamen door een doelpunt van Pedro op 2-1. De bal klutste wat heen en weer , maar het doelpunt telde. Toch kwam Bargeres G1 vrij snel weer op 3-1. Blauw Wit ’34 G1 bleef rustig en na een mooie aanval wist Jay deze netjes af te ronden, 3-2. De 4-2 kwam ongelukkig tot  stand; misverstand in de verdediging. Maar Jay wist wederom de achterstand te verkleinen tot 4-3. De gelijkmaker hing in de lucht. Maar een handsbal door de verdediging van Bargeres werd genegeerd. En Bargeres wist daarna ook nog eens  te scoren; eindstand 5-3.

Al met al was een gelijkspel zeer verdienstelijk geweest. Blauw Wit ’34 G1  kwam prima terug in de wedstrijd maar het zat niet mee.