Ublingaplantage 6
8939EZ
LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Afgelopen zaterdag 19 maart moest G1 alweer zijn derde competitie wedstrijd spelen.
Bargeres G1 uit Emmen was de tegenstander van vandaag.
We misten 3 basisspelers maar gelukkig hadden we Pedro die na een wedstrijd te hebben gekeept bij G2 ons als extra veldspeler te hulp schoot.
Bargeres is team waarbij we altijd wel kansen krijgen om te scoren. We begonnen best goed, konden elkaar goed vinden in de combinatie.
Maar echt tot kansen kwam het eerst niet. Bargeres G1 wist van een onoplettendheid in onze defensie te profiteren en op 0-1 te komen.
Met de tweede goal van hen werden we uitgespeeld door hun voorhoede spelers, 0-2
Dus moesten we het laten zien na de pauze. En dit ging best goed. Blauw Wit G1 zette echt druk en wist door een magnifiek schot van Jeffrey in de kruising de aansluitingstreffer te maken, 1-2. En zowaar er waren echt kansen op een 2-2. Maar de bal wilde er niet in. Met nog 10 minuten te gaan gooiden we er een extra spits in. Alles of niets .
Het werd helaas niets. Bargeres G1 wist in de laatste 5 minuten nog twee maal te scoren. Eindstand 1-4. Mannen, we hebben echt laten zien voor elkaar te knokken in de tweede helft met kansen op een tweede goal. Op naar de volgende wedstrijd!
Verslag: Harry Holterman
Foto's: Jaap Spieker