2 - 5

VC Trynwalden F1

F-pupillen zaterdag, F3, 1e klasse 04

21 maart 2015 10:45

Na de winterstop is F3 in de 1e klasse gaan spelen. Dit zijn flinke tegenstanders en de eerste wedstrijd eindigde dan ook met 8-4 verlies. Vandaag traden de jongens weer vol goede moed het veld op tegen een oude bekende, nl Trynwalden F1.

Gelijk na de aftrap wisten Simon en Stijn naar de goal te komen en kon Simon de voorzet van Stijn omzetten in een doelpunt. Dit was een mooi begin. De jongens van Trynwalden probeerden een tegendoelpunt te maken, maar kregen keer op keer te maken met Timon en Teun. Teun kopte zelfs een corner weg waardoor we na 10 minuten nog steeds voor stonden. Maar het was voor de jongens lastig vol te houden en ze begonnen wat rommelig te spelen, waardoor de stand op 1-1 kwam. Timon probeerde daar nog verandering in te brengen, maar de bal ging er net niet in. Er kwam weer wat meer vuur in het spel, zelfs zoveel dat toen Moos de bal een keiharde schop gaf deze een jongen van de tegenpartij door de lucht liet vliegen. Het spel hervatte zich na een aai over de bol en gaf Teun een mooie voorzet op Moos. Helaas ging deze naast. De jongens van Trynwalden wisten van de gelegenheid gebruik te maken en kwamen recht op keeper Fabian af. Verdedigers Robin en Binks deden nog een poging om de bal terug te halen en Fabian kwam heel goed uit, maar de bal rolde toch over de lijn. Met deze 1-2 stand gingen we de rust in.

Na de rust krijgt Stijn gelijk al een kans, maar helaas gaat de bal naast. Het spel gaat over en weer. Timon jaagt de boel achterin steeds weer richting de middellijn. Binks staat voor de man, waardoor deze een andere richting moeten zoeken. Toch weten ze door te breken en ondanks de mooie zweefduik van Fabian rolt de bal zo onder hem door. 1-3. Een keihard schot van Trynwalden zet de stand op 1-4. Met nog 5 minuten te gaan worden onze jongens nog even fel. Moos pakt de voorzet van Simon goed op en maakt 2-4. Toch kon de verdedigende actie van Robin het laatste doelpunt van deze wedstrijd niet voorkomen en was de eindstand 2-5. Een leerzame wedstrijd die voor het publiek een spannend vermaak was.