Ublingaplantage 6
8939EZ
LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Het was alweer de 5e wedstrijd afgelopen zaterdag 30 oktober. We waren met 12 spelers aanwezig
Het was alweer een tijdje geleden dat we tegen dit team hadden gespeeld. Maar de meeste van ons wisten zich toch nog wel enkele spelers te herinneren.
Althans hun speelwijze. En ondanks dat dit wel bekend was, wisten ze na 10 minuten op hun bekende wijze te scoren; balletje achter onze verdediging, terug leggen en schieten. En ze wisten dan ook na 10 minuten 2 maal te scoren. Dus wederom stonden we achter, 0-2
Jay wist nog voor rust op zijn bekende manier te scoren. Goed voorbereidend werk van Niels trouwens, 1-2
Dus het kon nog. Vlak na rust werd het echter toch weer 1-3.
Maar we maakten het zelfs weer spannend. Vincent schoot knap in na een knappe actie van Martijn, 2-3.
Daarna hebben we er alles aan gedaan om de 3e te maken. En er waren kansjes maar helaas, zoals wel vaak scoort dan de tegenstander.
Het werd zelfs nog 2-5 tegen een ONR G1 wat deze wedstrijd wat slimmer speelde dan Blauw Wit G1.
Na 1 gelijkspel en 4 verliespartijen wordt het voor de 2e helft van de competitie weer tijd dat we punten gaan pakken.
Tekst: Harry Holterman
Foto's: Jaap Spieker