Blauw Wit ´34 1 uitgeschakeld door vv Emmen in KNVB beker

Mannen, 1, Groep 1 03

17 februari 2015 20:00

Scheidsrechter

Mesbah, C.

Vanavond is Blauw Wit '34 er niet in geslaagd de volgende ronde te halen. In Emmen werd het na een ruststand van 1-0 en een rode kaart voor Sewgobind ('45+2'), een moeilijke avond voor de mannen van Kees Jansen.
In de 56 minuut maakte het in de eerste klasse F van de zondag afdeling spelend VV Emmen er 2-0 van. Nog geen 10 minuten later werd het 3-0 en leek de wedstrijd beslist. In de 81 minuut werd het nog 3-1 door een doelpunt van Metz. 1 minuut voor het einde maakte Emmen nog de 4-1.

Blauw Wit speelde deze wedstrijd in reserve schirts van Emmen,aangezien de eigen shirts werden afgekeurd door de arbitrage.