Wedstrijdverslag senioren G1 zaterdag 29-02-'20 uit bij VV Bargeres, Emmen.

Blauw Wit '34 G1JM

1e klasse A

29 februari 2020 14:30

Afgelopen zaterdag moest het senioren G1 team van Blauw Wit’34 de voorjaarscompetitie starten in Emmen tegen Bargeres G1.

Er stond een stevig windje, die we de eerste helft in de rug hadden. De aanwezige 10 spelers combineerden er prima op los.

Dit resulteerde dan al gauw in een paar doelrijpe kansen. Echter de keeper van Bargeres wist een aantal kansen te pareren totdat Sam een steekpasje op Jay losliet die hierop goed anticipeerde en de bal in de korte hoek binnen schoot 0-1.

En dit was al na 8 minuten. We speelden goed, er kwamen meer kansen. Een paar afstandsschoten gingen rakelings naast of over.

Maar het bleef 0-1 bij rust.

In de tweede helft waaide het iets harder. Bargeres had de wind mee en het was soms moeilijk de bal uit het strafschop gebied te krijgen. Bargeres had echt kansen op de 1-1. Paul moest een paar keer gestrekt naar de hoek en de verdediging wierp zich soms letterlijk in de baan van het vijandige schot. Daarnaast werden er zelf ook nog kansen gecreëerd door Blauw Wit maar de bal wilde ook hier er niet in.

De goed leidende debuterende scheidsrechter van der Gaag floot uiteindelijk af voor het einde van deze spannende wedstrijd. Een wedstrijd die door goed teamspirit en werklust door Blauw Wit verdiend werd gewonnen met 0-1.

Tekst: Harry Holterman