Wedstrijdverslag senioren G1 thuis tegen Kids United G1 zaterdag 07-03-'20..

Kids United G1JM

1e klasse A

7 maart 2020 13:00

Afgelopen zaterdag stond onze 2e wedstrijd op het programma.

Het lastige Kids United G1 zorgt altijd wel voor een mooie wedstrijd. Met in de eerste helft de wind wat tegen ontpopte zich wederom een spannende strijd.

De 10 Blauwwitters met als debutant Pedro in de gelederen zetten zich weer mateloos in. Beide teams creëerden kansen en we hadden aan Paul te danken dat 0-0 bleef met rust.

Daarnaast hadden we Jeffrey weer in ons midden die na afwezigheid van een paar maanden de achterhoede prima neerzette. Echter hij kon niet voorkomen dat Kids United toch met de 3 punten vertrok richting Groningen. Ook Paul die in deze tweede helft een paar  prima partij reddingen verrichtte, kon dit niet verhinderen. Er werd met de wind in de rug nog wel een paar keer op het vijandelijke doel geschoten maar de Groningse keeper hield zijn doel schoon.

Vier minuten voor tijd werd onze achterhoede uitgespeeld en schoot Kids United de 0-1 binnen. Jammer! Een 0-0 had de verhouding beter weer gegeven.
Verslag: Harry Holterman
Foto's: Jaap Spieker