Wedstrijdverslag G1G uit, zaterdag 09-11-'19 bij Kids United G1, Groningen.

Blauw Wit '34 G1JM

1e klasse A

9 november 2019 11:00

Afgelopen zaterdag speelden het G senioren team van Blauw Wit 34  tegen  Kids United G1.

We waren wederom met 13 spelers afgereisd naar Groningen. De wedstrijd begon voortvarend voor onze jongens. Rick wist al binnen 2 minuten de 0-1 tegen de touwen te schieten.

Er werd gewoon goed voetbal gespeeld, leuke combinaties op de grasmat, er werden kansen gecreëerd  maar Kids United maakte de goals.

De 1-1 viel doordat Paul de bal niet goed beoordeelde, de 2-1 viel door een  ongelukkige voet tegen de bal van verdediger Rob.

Daarna de 3-1 uit een vrije trap van Kids United die ook door een Blauw Wit speler van richting werd veranderd. Echter Blauw Wit G1 combineerde wonderschoon en  het was wederom Rick die de 3-2 erin joeg.

Dus je speelt goed maar gaat wel de rust in met een 3-2 achterstand.

Dus eigenlijk was er niets aan de hand. De 3-3 viel dan ook al snel in de tweede helft, Rick wist de bal te ontfutselen en scoorde zijn verdiende hattrick.

Daarna was er alles aan gelegen dat we de wedstrijd zouden winnen. Er werd verschillende keren op het doel van Kids United geschoten.

Niet altijd even zuiver maar het was wachten op een doelpunt. Echter lat en paal zaten ons dwars.

En dan gebeurt het onvermijdelijke. Een snelle counter van Kids United bezorgt hun twee minuten voor tijd  een 4-3 voorsprong. Daarna volgden nog enkele scrimmages voor het doel van Kids United.

Zelfs een schot van Martijn dat via de lat  weer uit de doelmond sprong werd niet als doelpunt gekend.

Helaas, waar we een overwinning verdienden werd het een nederlaag.

Tekst: Harry Holterman