Wedstrijdverslag senioren G1 thuis za. 12-10-'19 tegen Bargeres G1.

1 - 1

Bargeres G1JM

1e klasse A

12 oktober 2019 11:45

Afgelopen zaterdag speelde ons BW ’34 G1 team tegen Bargeres G1. Altijd een pittige tegenstander. We waren ditmaal met 11 spelers aanwezig.

Na enkele minuten werd  de rechtsbuiten van Bargeres weggestuurd. Hij raakte de bal pardoes en de bal belandde zo in de bovenhoek.

Dus stonden we voor dat we het wisten met 0-1 achter.

De ruggen werden gerecht en BW ’34 ging vol op de aanval. Er werden wat kansen gecreëerd maar de ruststand bleef 0-1.

In de tweede helft wisten we het veldoverwicht eindelijk om te zetten in een doelpunt. Een mooi driehoekje tussen Rick en Sam ,laatst genoemde legde de bal mooi breed op Niels die de verdiende 1-1 in tikte. Daarna volgende nog kansen op de overwinning. Een batterij aan afstand schoten  op het doel van Bargeres maar hun keeper wist alles te pareren.

Ook Bargeres kreeg nog een kans op de overwinning. Een klutsbal in onze defensie waarbij de dame van Bargeres bijna de 1-2 in tikte. Gelukkig reageerde Rob heel attent en wist de tegengoal te voorkomen.

Diezelfde Rob die vandaag Paul prima verving op doel. Het bleef dus 1-1. Achteraf konden beide ploegen hier wel vrede mee hebben.

Tekst: Harry Holterman
Fotografie: Jaap Spieker