Wedstrijdverslag senioren G1G thuis tegen SJS G1 zaterdag 21-12-'19.

Datum

21 december 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag moest het senioren G1 team voor de laatste  wedstrijd van de najaarscompetitie aantreden tegen SJS G1.

De mannen stonden op scherp want SJS G1 kon bij een overwinning van hen boven Blauw Wit ’34 G1 eindigen.

De eerste helft verliep wat stroef, we moesten weer even in ons spel komen. Ondanks enkele goede kansen voor Blauw Wit ’34 was het toch SJS G1 wat op 0-1 kwam. Een hard schot kon door keeper Paul niet gepareerd worden.

De tweede helft was voor Blauw Wit ’34 G1. Rick wist een vrije trap fraai binnen te schieten, 1-1.

Je voelde dat de wedstrijd ging kantelen. Blauw Wit ’34  zette meer druk en er volgden mooie combinaties.

Daarbij draaide Rick aardig deze middag en wist hij na goed voorbereidend werk van Niels de 2-1 binnen te tikken.

Daarna was het de beurt aan aanvoerder Sam. In de eerste helft lukte het nog net niet.

Echter in de tweede helft wist hij zich goed vrij te spelen en de keeper van SJS G1 met een afstandsschot te verschalken, 3-1.

De wedstrijd was gespeeld.

Een mooie afsluiting van dit najaars seizoen met een verdiende 3e plek op de ranglijst.