Wedstrijdverslag zaterdag 02-11-'19 senioren G1G thuis tegen ONR G1 uit Roden.

2 november 2019 13:30

Scheidsrechter

A (Anne) Boomsma

Afgelopen zaterdag moest het G1 senioren team van Blauw Wit wederom tegen ONR G1.

We hadden dit keer 13 spelers ter beschikking dus wissels genoeg. We wisten natuurlijk wat onze tegenstander kon en niet kon en  wilden hiervan gebruik maken.

Er stond een straffe wind over de lengte van het veld. In de eerste helft kregen we direct een goal tegen dus we waren gewaarschuwd.

ONR  is nu eenmaal een goed voetballende ploeg. Toch wisten we de zaak om te draaien .

Niels schoot via een klutsbal de 1-1 in. Rick maakte mooi 2-1 na goed voorbereidend werk van dezelfde Niels.

Toch viel de 2-2 na ongelukkig verdedigen van Blauw Wit maar ook bij ONR werd soms de bal verkeerd geraakt en stonden we plots weer voor met 3-2.

Toen Martijn na een slim passje van Rick ook nog de 4-2- scoorde, gingen we rusten.

Of we dachten dat we wedstrijd al gewonnen was, of dat de wind sterker werd; zeg het maar. De tweede helft was niet een schim van de eerste helft.

ONR wist door een knap ingeschoten corner de 4-3 te maken. Dit gaf hun zoveel moed dat het binnen een mum van tijd 4-5 stond.

Blauw Wit G1 kon het tij niet meer keren, we hadden nog wel de kans op de gelijkmaker maar de goal viel niet. Het werd zelfs 4-6.
Tekst: Harry Holterman