Wedstrijdverslag 21-09-'19 senioren G1G thuis tegen G1 Kids United, Groningen.

21 september 2019 12:00

Afgelopen zaterdag stond onze eerste competitie wedstrijd op het programma

We moesten aantreden tegen Kids United G1.

Dit maal met Paul, Sam, Benjamin, Ronald, Sander, Martijn,  Hans, Niels, Stefan, Rob en voor de eerste keer in het Blauw Wit tenue :Rick

In de eerste helft gingen beide ploegen gelijk op. Het houtwerk werd zelfs drie maal geraakt door Blauw Wit maar geen doelpunt.

Kids United wist iets beter om te gaan met de kleine kansen die ze kregen wat een ruststand van 0-2 tot gevolg had.

Na de pauze wist Stefan met een afstand schot de marge te verkleinen naar 1-2. Een heuse aansluitingstreffer.

De supporters hadden hoop op een toch nog goede afloop.

Maar Kids United wist zich snel goed te herstellen. Een speler kwam vrij op rechts en schoot beheerst de 1-3 tegen het net.

Toch bleef Blauw Wit goed voetballen. Door mooi combinatiespel  op het middenveld werd  Niels vrij voor de keeper gezet; 2-3.

Met nog 3 minuten te gaan, ontspon zich een waar voetbalgevecht. Er waren kansen voor beide teams maar het bleef helaas bij 2-3.

Gezien het veld overwicht in de tweede helft hadden we meer verdiend.

Tekst: Harry Holterman