Wedstrijdverslag zaterdag 26-11-'19 senioren G1G uit bij ONR G1 in Roden.

26 oktober 2019 10:00

Zaterdag moesten de mannen van Blauw Wit G1 aantreden tegen ONR G1.

Een voor ons onbekende tegenstander die nog geen wedstrijd had verloren.

Wederom stonden er 12 voetballers klaar om de klus te klaren.

Maar het liep even anders. De formatie van ONR G1 zette gelijk druk op de bal. Er werd van afstand geschoten. Ze liepen door onze de verdediging.

Enfin binnen 8 minuten stond het 3-0 voor ONR G1. Dus dit was even slikken. Er volgenden een paar omzettingen en Martijn wist de 3-1 in te schieten.

Hier schrokken ze niet van die mannen van ONR G1. Ze bleven goed gepositioneerd spelen, ze vonden elkaar makkelijk en scoorden nog 2 maal.

We gingen de rust in met 5-1. In de tweede helft maakte ONR G1  nog wel 6-1,  maar de Blauwwitters kregen wel meer vat op hun spel.

Sander maakte de 6-2 met een hard laag schot en Martijn maakte zijn tweede. Eindstand 6-3.

A.s. zaterdag ontvangen we ONR G1 thuis. Misschien kunnen we ze verrassen !

Tekst: Harry Holterman