Wedstrijdverslag LEEUWARDER ZWALUWEN JO13-1 - BLAUW WIT '34 JO13-2

1e klasse 03

2 november 2019 9:00

Scheidsrechter

T. (Tim) Bekhof

Zaterdag 3 november togen de spelers van jo13-2 naar sportpark Nijlan, thuisbasis van de Leeuwarder Zwaluwen. Daar troffen ze het jo13-1 team van de Zwaluwen.
Om 9 uur klonk het eerste fluitsignaal. De eerste 15 minuten speelden zich af op de helft van de Zwaluwen. Helaas kwam Blauw Wit niet tot scoren. De Zwaluwen daarentegen wisten na een snelle counter wel te scoren.
In het tweede deel kwamen de Zwaluwen er vaker uit en wisten voor de tweede keer te scoren. Gelukkig wist Blauw Wit de score voor de pauze gelijk te trekken.

In de tweede helft was de Blauw Wit organisatie niet wat die zijn kon. De Zwaluwen speelden ook niet hetzelfde spel als voor de rust. Toch trok de thuisploeg uiteindelijk aan het langste eind door de 3 - 2 in te schieten. De latere gelijkmaker werd door de scheidsrechter afgekeurd. Al met al een mooie wedstrijd die zeker niet deze eindstand verdiende.

Man of the match voor Blauw Wit was de keeper die het team met veel prachtige reddingen op de been hield.