Wedstrijdverslag zaterdag 02-03-'19 senioren G1G thuis tegen G1 Kids United, Groningen.

Blauw Wit '34 G1JM

1 - 7

Kids United G1JM

1e klasse A

2 maart 2019 14:00

Afgelopen zaterdag moest het G1 team van Blauw Wit’34 spelen tegen het G1 team van Kids United.

Na de eerste wedstrijd op het hoogste niveau te hebben gewonnen was deze tegenstander voor onze jongens een maatje te groot.

Al hoewel we in de eerste helft nog enkele doelkansen konden creëren werd al gauw duidelijk dat deze tegenstander meer voetbal in huis had.

De eerste helft eindigde dan ook na een 0-3 achterstand in 1-3. Jaimy wist  van de weinige kansen toch eentje om te zetten in een doelpunt.

In de tweede helft begonnen we met goede moed maar wat vorige week wel lukte, werd vanmiddag niet op de mat gelegd.

De mannen, maar ook de leiders moesten na afloop een 1-7 nederlaag verwerken en dat komt na jarenlang geen competitie wedstrijd te hebben verloren even binnen.

Maar na de teleurstelling te hebben verwerkt, zien wij, Anton en ik alweer uit naar de volgende wedstrijd.

Elke wedstrijd is er eentje op zich . We zullen in deze competitie veel ervaring opdoen waar we uiteindelijk alleen maar sterker van worden.