Wedstrijdverslag senioren G1G zaterdag 18-05-'19 uit bij Bargeres G1 in Emmen.

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen  Bargeres G1 uit Emmen op het programma.

Een club uit de bovenste regionen maar waar we wel van hadden gewonnen in de thuiswedstrijd.

Blauw Wit G1 begon geconcentreerd aan de wedstrijd en  van onderschatting was geen sprake. Maar Bargeres G1 had de zaakjes goed voor elkaar dit keer.

Ze zochten met geduld de vrije man, wat resulteerde in een opening op rechts. Hun buitenspeler brak door en verraste keeper Paul in korte hoek 1-0.

De paar kansen die Blauw Wit G1  in de eerste helft kreeg,  gingen er helaas niet in. Dus was dit ook de ruststand.

In de tweede helft begonnen we ondanks de warmte voortvarend en we kregen  wederom enkele kansen op de gelijkmaker maar helaas het lukte niet.

Bargeres G1 kwam toen op 2-0, we hebben toen de aansluitingstreffer geprobeerd te forceren door Benjamin mee naar voren te sturen. Het mocht niet baten. Bargeres G1 kwam op 3-0 en de wedstrijd was gespeeld. In de laatste 5 minuten wisten ze nog twee maal te scoren. Eindstand 5-0.

Tekst: Harry Holterman