4 mei 2019 11:45

Zaterdag 4 mei moesten de mannen van Blauw Wit ’34 G1 aantreden tegen SJS G1.

Een geduchte tegenstander die zich niet gauw uit balans laat brengen.

In een mooi oranje reserve shirt en de uitwedstrijd nog in gedachten, ging Blauw Wit ’34 G1 heel goed van start.

In de eerste helft wisten we het aanvalsspel van SJS G1 goed te ontregelen, we namen zelf brutaal een voorsprong.

Ronald ging op rechts goed door en wist Martijn in stelling te brengen. Hij omspeelde de keeper en de 1-0 stond op het scorebord.

Even zag je de tegenstander kijken wat gebeurt ons nu. Maar SJS G1 blijkt een stabiele ploeg te zijn, die er wel vanuit gaan dat ze scoren.

En dat deden ze ook, het werd 1-1 en vlak voor rust zelfs 1-2.

In de 2e helft probeerden de mannen van Blauw Wit  er van alles aan te doen om de 2-2 te maken maar het mocht niet lukken.

Uiteindelijk wist SJS G1  nog eenmaal te scoren en werd de eindstand 1-3.

Ondanks de verliespartij hebben de  mannen naar hun vermogen goed gespeeld en als debutant in deze A poule al menig tegenstander het spelen lastig gemaakt.

Tekst/ foto: Harry Holterman