Wedstrijdverslag 20-04-'19 senioren G1G uit tegen G1 Kids United, Groningen.

1e klasse A

20 april 2019 10:30

Vroeg uit de veren maar iedereen is goed gemotiveerd.
Om 10.30 is de aftrap in Groningen, het zonnetje schijnt lekker dus de heren gaan er tegenaan.
Wat een spannende wedstrijd en wat hebben de heren mooi voetbal laten zien. Ze komen achter te staan met 1-0 maar ze nemen allen weer de juiste positie in. Waardoor Kids United geen gelegenheid krijgt om te scoren. In het veld wordt zelfs gezegd, door spelers van Kids United dat ze tegen een Chinese muur staan te spelen.
Martijn staat als spits op de juiste plek en tikt de bal in het net.
In de tweede helft blijft het spannend voetbal. Kids United blijft kansen zoeken en krijgt plotseling een mogelijkheid om te scoren 2-1.
Blauw wit"34 moest zich even hervatten, ze bleven goed voetballen. Ook Kids United blijft goed voetballen. En het wordt 3-1.
Maar Niels zit een gaatje en hij zit 3-2. In het slot van de wedstrijd zet iedereen zijn beste beentje voor en ook nu vindt Niels op nieuwe het doel 3-3. De laatste minuten van de wedstrijd is werkelijk killing iedereen wil nog een doelpuntje mee pikken. Maar de eindstand blijft 3-3 terwijl de thuis Wedstrijd dik werd verloren. De heren hebben dus top gepresteerd.
Shapoo voor alle spelers. Alle supporters hebben genoten van een spannende wedstrijd, maar zeer zeker ook genoten van het mooie spel.

Tekst: Nelly Dooper.