Wedstrijdverslag senioren G1G uit tegen Bolsward G1, zaterdag 06-04-'19.

0 - 2

Blauw Wit '34 G1JM

1e klasse A

6 april 2019 14:30

Zaterdagmiddag 6 april speelde het G1 senioren team alweer zijn 5e wedstrijd in de A klasse.

Ditmaal de return tegen Sc Bolsward G1. We traden aan met 12 spelers dus er was ruime keuze voor de coaches.

Al deze  spelers waren weer optimaal gedreven om een goed resultaat neer te zetten.

De eerste helft was al 15 minuten bezig toen er een mooie combinatie volgde vanuit het middenveld.

Een scherpe pass van Niels naar Stefan, deze twijfelde geen moment en knalde de bal hard tegen de touwen, 0-1

Vijf minuten voor het rustsignaal van de goed leidende scheidsrechter werd Jay gelanceerd door Benjamin vanuit de defensie.

Jay kwam alleen op de keeper van Sc Bolsward af en wist de bal in de korte hoek te schieten, 0-2

Daarna kwamen we even onder druk te staan maar de verdediging en keeper wisten keurig stand te houden zodat de ruststand bleef bij 0-2.

In de tweede helft kon je merken dat Blauw Wit ’34 een prima conditie heeft opgebouwd, een verdienste van trainer Henk en zijn assistenten.

Er werden felle duels uitgevochten op het middenveld en de teams hielden elkaar in evenwicht.

Er volgden nog wel enkele kansen voor zowel Blauw Wit’34 als voor Sc Bolsward maar er werd niet meer gescoord.

De nul bleef voor Sc Bolsward op het bord staan,  0-2 eindstand.

Een verdiende en degelijke overwinning van deze jongens, die nu keurig in de middenmoot staan.

Foto en tekst: Harry Holterman.