Wedstrijdverslag Blauw Wit '34 G1G - Kids United G2G:

3 - 0

Kids United G2JM

1e klasse C2

10 november 2018 14:00

Afgelopen zaterdag stonden de senioren van 1G1 Blauw  Wit ’34 eindelijk weer op het veld voor een wedstrijd.

Tegenstander was Kids United G2 uit Groningen. Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden dit i.v.m. het overlijden van

een jeugdspeler van Kids United.

De wedstrijd ontspon zich in een waar schaakspel. Kids United G2 had zich defensief goed opgesteld en het lukte Blauw Wit ’34 amper om een scoringskans te creëren. Pas halverwege de eerste helft wist Jaimy na goed voorbereidend werk van Stefan de bal langs de doelman van Kids United te schieten. Dit was tevens de ruststand 1-0.

Diep in de tweede helft wist Niels met een lage schuiver opnieuw de doelman te verschalken, 2-0.

Vlak voor tijd tikte Jaimy de 3-0 in, dit na goed samenspel vooraf tussen Niels en Sam . Het was een stroeve wedstrijd maar door te blijven voetballen en de combinatie te zoeken werd de overwinning veilig gesteld.
Tekst: Harry Holterman
Foto's: Jaap Spieker