Wedstrijdverslag G1G uit bij de Heerenveense Boys G2.

1 - 8

Blauw Wit '34 G1JM

1e klasse C2

29 september 2018 14:30

Afgelopen zaterdag speelde  het G1 team van Blauw Wit ’34 in het Friesche Haagje tegen het plaatselijke Heerenveensche Boys G2.

We waren met alle 13 spelers aanwezig.

Blauw Wit G1 had al snel een overwicht op het veld al viel het eerste doelpunt pas na 10 minuten. Jay wist het eerste doelpunt voor Blauw Wit ’34 te scoren. Daarna wisten Hans, Niels en Martijn de score uit te breiden tot 0-4. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust ging het team voortvarend verder. Er werd rustig en geconcentreerd gevoetbald wat resulteerde in nog 4 doelpunten in de tweede helft. Jay en Sam scoorden  beide nog  2 maal.

Heerenveensche Boys wist de eer nog te redden door vlak voor tijd de 1-8 te maken.

Wederom een goede overwinning en  een sportieve wedstrijd.
Tekst/foto: Harry Holterman.