Wedstrijdverslag G1G uit in Groningen bij Kids United.

0 - 5

Blauw Wit '34 G1JM

1e klasse C2

22 september 2018 11:30

Afgelopen zaterdag speelde Blauw Wit ’34 1G1 zijn derde wedstrijd in de competitie.

Ditmaal waren we te gast in Groningen bij Kids United G2.

Een eerste helft waarin Blauw Wit ’34 een groot overwicht had wat resulteerde in een 0-1 bij rust door Niels.

In de tweede helft werd er veel beter gevoetbald.

Na een goede combinatie werd Sam vrij voor de goal gezet, 0-2. Het was ook Sam die er ook 0-3 van maakte. Een beheerste lage schuiver.

De ban was gebroken, Niels wist de 0-4 er in te leggen. De verdediging die goed stond inclusief keeper Paul die  de nul wist te houden. Dit weerhield  Benjamin niet om even lekker op te stomen van eigen helft en de 0-5 binnen te schuiven.