Wedstrijdverslag G1G uit tegen Zuidhorn G1G, Zuidhorn.

3 - 6

Blauw Wit '34 G1JM

1e klasse C2

13 oktober 2018 14:30

Zaterdag 13 oktober speelde het G1 team van Blauw Wit ’34 de return wedstrijd in Zuidhorn tegen het plaatselijke G1

Het was alweer onze zesde wedstrijd in de najaars competitie.

We hadden thuis tegen Zuidhorn een nipte overwinning behaald, dus  wederom een wedstrijd die er om ging.

Zuidhorn kwam dan ook snel, na 3 minuten, op een 1-0 voorsprong. Een niet te houden afstandsschot.

Echter zoals zo vaak wist Blauw Wit ’34 zich kranig te herstellen, het was Niels die profiteerde van een rare ingooi van de tegenstander, 1-1.

Daarna was het Jay met een strak schot die er 1-2 van maakt.

Toch werd het vlak voor rust nog 2-2, keeper Paul die trouwens een uitstekende wedstrijd keepte, beoordeelde de bal verkeerd.

Enfin in de pauze even de koppen bij elkaar, rustig blijven voetballen was het devies en buit je conditie uit.

Dit resulteerde al snel in een doelpunt van Martijn, na goed voorbereidend  werk van Niels. Daarna werd Stefan mooi door Hans vrij voor de goal gezet, hij schoot beheerst de 2-4 tegen de touwen. Toch wist Zuidhorn de spanning nog even terug te brengen naar 3-4. Maar het was Jay die aan alle onzekerheid een einde maakte door met nog 2 goals de eindstand 3-6 op het bord te zetten.

Een prima wedstrijd en om niemand verder te kort te doen maar wel even  noemenswaardig het al genoemde sterke optreden van Paul en van onze rots in de verdediging Benjamin.

18 punten uit 6 wedstrijden, we zijn op koers.
Tekst en foto: Harry Holterman