Zuidhorn G1JM

1e klasse C2

8 september 2018 14:00

Afgelopen zaterdag maakte Blauw wit ’34 G1 zijn debuut bij de senioren G.

De tegenstander was  Zuidhorn G1. De 10 man van Blauw Wit ‘34 begonnen iets onwennig aan de eerste helft maar ondanks  een vrij harde wind over de lengte van het veld werd de bal prima in de ploeg gehouden.

We kwamen dan ook verdiend op 1-0, Niels schoot hard in, de keeper van Zuidhorn kreeg de bal niet onder controle waarna onze spits Jay er als de kippen bij was om de 1-0 aan te tekenen. Een voortvarend begin , echter Zuidhorn G1 herstelde zich prima en in vijf minuten wist hun spits er 2 in te leggen waardoor we plotseling met 1-2 achter stonden. Maar Blauw Wit bleef voetballen waarna Sam en Jay een heerlijk een-tweetje opzetten die Jay wist af te maken. De verdiende gelijkmaker. Vlak voor rust maakte Jay er zelfs 3-2 van.

Na rust bleef Blauw Wit geconcentreerd voetballen. Het was wederom Jay die na een strakke voorzet van Sander er 4-2 van maakte.

Daarna scoorde Zuidhorn G1 nog eenmaal wat de eindstand bracht op 4-3. Een prima debuut van ons senioren team G1 met een uitstekende fluitende KNVB scheidsrechter dhr. vd Laan.

Tekst/ foto: Harry Holterman.