4 - 1

HZVV JG1

1e klasse B

3 november 2018 14:45

Zaterdagmiddag 3 november hebben de junioren JG1G de teams van Top Kids JG1 uit Assen en HZVV JG 1 uit Hoogeveen op ons mooie sport complex Wiarda ontvangen. De eerste pot tegen Top kids zou om 14.45 beginnen..maar begon 15 minuten later...onze boys stonden te trappelen om deze wedstrijd te beginnen...direct na de aftrap ging het direct richting de goal van de gasten..en na 10 minuten stonden we..al met 5-0 voor..om na de rust het af te maken zodat het na het laatste fluitsignaal 7-1 de boeken in ging...geweldig gedaan Blauw-wit ????, toen aan de ranja en voor de coaches en begeleiding koffie..de tweede pot tegen HZVV JG1 ging lang gelijk op..0-0 na de eerste helft...ze waren aan elkaar gewaagd...het tweede bedrijf was spannend..wie eerst zou scoren zou ook winnen..en ja WE kwamen op 1-0..de tegenstanders waren zo onder de indruk dat het binnen 10 minuten 3-0 stond..een mooie aanval van HZVV resulteerde in een tegentreffer, om in de laatste seconden er nog 1 te prikken...eindstand 4-1. Al met al een leuke middag...wel koud op het laatst, maar de 2 overwinningen warmde iedereen op...goed gespeeld Blauw-wit boys.!!

Tekst: Remco Veldman
Foto's: Jaap Spieker