Wedstrijdverslag JG1 uit bij VV Drachten.

Blauw Wit '34 JG1JM

1e klasse A

21 april 2018 12:00

Deze zaterdag moest het JG1 team van Blauw Wit ’34 spelen in Drachten.

Er stonden weer twee wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd was tegen Broeksterwalden JG1.

We traden  weer met 13 spelers ten strijde. Deze wedstrijd eindigde in een keurige 3-1 winst. Twee maal Jaimy en de derde was van Sander na prima voorbereidend werk van Sam. Broeksterwalden maakte nog een mooie gelijkmaker , een schot vanaf eigen helft.

De volgende wedstrijd was tegen Drachten. Deze wedstrijden zijn altijd speciaal en nooit saai. Blauw Wit JG1 begon sterk aan de wedstrijd en hield Drachten mooi op hun eigen helft. Het was dan ook Niels die al snel de 1-0 mocht aantekenen. Echter Drachten wist terug te komen tot 1-1. Maar toch was het Sam die na wat klutsballen in het strafschop gebied van Drachten  de 2-1 inschoot. Maar Drachten, een geduchte tegenstander,  wist wederom op gelijke hoogte te komen, 2-2.

Toen na enkele mooie combinaties opgebouwd vanaf het middenveld wist Blauw Wit door de 3-2 door Jaimy en de 4-2 door Martijn de winst veilig te stellen.

Een spannende wedstrijd die verdiend werd gewonnen. Volgende wedstrijden 26 mei.
Tekst: Harry Holterman