Wedstrijdverslag JG1 uit bij Kids United in Groningen.

0 - 2

Blauw Wit '34 JG1JM

1e klasse A

7 april 2018 10:00

Zaterdag 7 april speelde JG1 twee wedstrijden op sportpark de Kring te Groningen bij Kids United.

Wederom waren we met 13 spelers dus ruime keuze voor leider Harry.  De eerste wedstrijd was tegen Kids United. De mannen hadden er zin in en het weer zat ook mee. Al gauw ontpopte zich een veldoverwicht voor Blauw Wit ’34. Dit resulteerde niet direct in een doelpunt maar er werd goed gespeeld. Ondanks de positie wisselingen in het veld, dit door de vele wissels werd er veel aandacht besteed aan de eind pass. Vlak voor rust werd Jaimy goed de ruimte in gestuurd. Hij nam de bal goed mee en rondde perfect af, 1-0 . Dit was tevens de ruststand. Na de pauze ging Blauw Wit goed door. Wel moest er opgepast worden voor het snel counterende Kids United wat voor enkele hachelijk situaties zorgde voor het doel van keeper Paul. Maar deze keepte zeer attent en hield de nul.

Vlak voor tijd wist Jaimy met een kort tikje  de bal in het doel te werken. Eindstand 2-0.

Na een korte pauze moesten we aantreden tegen Drachten JG1. Beide teams waren goed gewaagd aan elkaar. De wedstrijd zinderde van de spanning. Kansen waren er voor beide teams. Het bleef dan ook lang 0-0. Paul had soms handen en voeten te kort maar veegde alle ballen uit zijn doelgebied. Met nog vijf minuten te spelen kreeg Ronald vanaf links de bal, hij draaide al la Robben naar binnen en schoot met een mooie krul de bal in de kruising . Als ik dan toch mijn eerste goal in het shirt van Blauw Wit ’34 maak, dan gelijk maar een hele mooie. Proficiat! Dit was tevens de eindstand.

Volgende wedstrijden  bij Drachten op 21 april.
Foto en tekst: Harry Holterman