VV Anjum JO10-1 - Blauw Wit '34 JO10-2 1-6

1 - 6

Blauw Wit '34 JO10-2

1e klasse 06

24 maart 2018 10:30

Afgelopen zaterdagmorgen toog BlauwWit jo10-2 vol goede moed naar Anjum. Het team kende tijdens de winterstop veel wijzigingen (3 jongens eruit, 2 erin) en dat was wennen tijdens de eerste trainingen en wedstrijden. Tegen GeelWit (Ameland) werd stevig verloren. Een week later werd gelijk gespeeld tegen Buitenpost. Nu moest het er eindelijk van komen.

Kort na de aftrap scoorde BlauwWit de 0 – 1 en een minuut later volgde de 0 – 2. Door goed overspelen en af en toe een fantastisch afstandschot werd de score al vlug opgehoogd tot 0 – 4. De jo10-2 deed het zo goed dat Anjum vaak de bal niet van de eigen helft wist te krijgen. De eerste helft eindigde in een 0 – 6 voorsprong voor BlauwWit.

Het was duidelijk dat de Anjummers een goede toespraak hadden gekregen in de pauze. Ze gingen er stevig tegen aan in de tweede helft, waardoor het een mooie wedstrijd werd. De uitkomende BlauwWit keeper kon meerdere uitbraken stoppen en samen met de verdediging de bal weer richting het Anjummer doel brengen. Toch wisten de Anjummers over de linkerflank het doel van BlauwWit te vinden. De eindstand was 1 – 6 en BlauwWit kwam -na een leuke penalty-reeks- tevreden het veld af.