Wedstrijdverslag junioren JG1 bij Broekster-Walden, Damwoude.

1e klasse 01

14 oktober 2017 10:45

Afgelopen zaterdag 14 oktober speelde het JG1 team twee wedstrijden in Damwald.

Tegen SWZ Boso Sneek JG1  en  Kids United JG1.

De wedstrijd tegen het team uit Sneek leverde voor Blauw Wit ‘34 in de eerste helft vele kansrijke situaties op maar voor rust werd het slechts 1-0.

Een mooi strak schot van Jaimy. In de tweede helft werd het veldoverwicht beter uitgespeeld.  Jaimy werd opnieuw weggestuurd en schoot de 2-0 in.

Toch kwam 5 minuten voor tijd SWZ Boso Sneek terug in de wedstrijd , een uitval werd goed afgemaakt, 2-1. Er volgden nog 5 spannende minuten met kansen voor beide teams.

Het bleef uiteindelijk 2-1 voor de mannen uit Leeuwarden.

Tegen Kids United uit Groningen werden de kansen veel beter uitgespeeld. Het werd al snel 5-0 door 3x Niels,1x Jaimy en Sam. Dit mede door het uitvallen van twee spelers van Kid United waardoor in de tweede helft een ongelijke strijd volgde. Door wat wisselingen in het veld wist Kids United terug te komen tot 6-3, De 6e voor Blauw Wit was een hard schot van Sander na goed storend werk van Rob.

Jaimy maakt de zevenklapper compleet, eindstand 7-3.

Mannen hard gewerkt, de verdediging stond weer als een huis met in het doel Paul.  Mark ,Niels en Rob voor het verdedigende werk. Het middenveld met een  zwoegende Paul en Sander.

Voorin een altijd maar diepgaande Jaimy met ondersteuning van Martijn en Stefan.
Foto en tekst: Harry Holterman