Wedstrijdverslag JG1 thuis zaterdag 02-12-2017.

1e klasse 01

2 december 2017 12:30

Zaterdag 2 december moesten de G junioren van Blauw Wit ’34 aantreden tegen HH’97 JG1 en Broekster Walden JG1. De mannen van JG1 , Paul onze sluitpost, de verdedigers Rob, Niels en Mark. Middenveld Jari, Sam, Sander en Hans. En voorin dit keer Stefan en Martijn. Ze hadden over belangstelling niet te klagen.

Want ondanks de kou telden de leiders menig supporter om onze jongens aan te moedigen.

De eerste wedstrijd was tegen HH ‘97 JG1. HH ‘97 scoorde vrij snel in de eerste helft maar Blauw Wit ‘34 wist nog voor rust op 1-1 te komen, doelpunt een strakke schuiver via de binnenkant paal van Sam.

In de tweede helft wist Blauw Wit’34 de wedstrijd naar zich toe te trekken door doelpunten van Niels en Stefan.

In de  tweede wedstrijd tegen Broekster Walden werd het al snel 3-0. Doelpunten wederom Sam en 2x Martijn. Broekster Walden kwam even terug in de wedstrijd door 2 knappe afstand schoten, 3-2. Echter Blauw Wit ’34 bleek toch te sterk en won uiteindelijk de wedstrijd . Niels had een intikkertje, 4-2 daarna wist Martijn de eindstand op 5-2 te brengen.

Later in de middag bleek dat Drachten JG1  zijn beide wedstrijden had gewonnen en  zodoende een terechte winnaar van deze najaars competitie werd. Gefeliciteerd! Rest mij nog te noemen Robin Zondervan onze scheidsrechter van vanmiddag. Hij floot maar liefst 3 wedstrijden en bracht deze allen tot een goed eind. Onze dank daarvoor.

Jongens we hebben een constant seizoen gespeeld. We gaan straks nog een paar keer de zaal in voor een tweetal toernooien.
Tekst: Harry Holterman
Foto's: Jaap Spieker
klik HIER voor het verslag op onze Facebookpagina.